Şimdi Ara

Elazığ'da aracına air taktırmanın fiyatını pahalı bulup bagajı taşla doldurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracına air süspansiyon sistemleri takmak isteyen Uğur Çiçek, sanayide yüksek fiyat verilmesi üzerine “Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem” diyerek aracının bagajına 120 kilogram ağırlığında taş koyarak istediği sonuca ulaştı.

Elazığ'da aracına air taktırmanın fiyatını pahalı bulup bagajı taşla doldurduensonhaber
    https://www.ensonhaber.com/yasam/elazigda-aracina-air-taktirmanin-fiyatini-pahali-bulup-bagaji-tasla-doldurdu

• -Ani frende yada hızlanmalarda taş araca hasar verir.
    Yana yana göçük düzeltmeci arar bu defada. Pahalı bulup kendisi çekiçle düzelteyim derken sacı deler. Araç hasarlı olarak değer kaybeder.
    -Fazla yakıt tükettirir.
    -Boş iş.

Yani Amerikayla aramızda 3 puan iq farkı var diye övüyorum ama burdaki fark 3 puan değil daha fazla..
  • kaputa da koysa yiyosa

• Memleketimden zeka fışkırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazığ'da aracına air taktırmanın fiyatını pahalı bulup bagajı taşla doldurdu 

• -Ani frende yada hızlanmalarda taş araca hasar verir.
    Yana yana göçük düzeltmeci arar bu defada. Pahalı bulup kendisi çekiçle düzelteyim derken sacı deler. Araç hasarlı olarak değer kaybeder.
    -Fazla yakıt tükettirir.
    -Boş iş.

Yani Amerikayla aramızda 3 puan iq farkı var diye övüyorum ama burdaki fark 3 puan değil daha fazla..

• 2 torba çimento koysa hemen zararsız hemde yatırım olurdu.Elazığ'da aracına air taktırmanın fiyatını pahalı bulup bagajı taşla doldurdu 

• Mermer hem yer kaplamaz hem de pek savrulmazdıElazığ'da aracına air taktırmanın fiyatını pahalı bulup bagajı taşla doldurdu 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çelik saç koysa hem savrulmaz hem de yabancılık çekmezdi...

• Üç gündür düşünüyorum ön taraf için,böylesine yaratıcı bir çözüm ne olabilir diye ama ben şahsen birşey bulamadım.
    Çözümünü merakla bekliyorum.

• kesin bu forumda yazan, troll bir üyedir bunu yapan Elazığ'da aracına air taktırmanın fiyatını pahalı bulup bagajı taşla doldurdu 

• D.Baran kullanıcısına yanıt

Bazen yapıcı bir çözüm, aniden de akla gelebilir, fazla zorlama derim...

• Şunu ciddi ciddi tv'lerde bile haber diye yayımladılar. Kalite gittikçe düşüyor bakalım daha neler göreceğiz.

• Alın teri parası olsa kıyılamazdı o araca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.