Şimdi Ara

Elanoya Şok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brezilyalı teknik adam, "Final listesinde sürpriz olacak. 3,5 yıldır çalıştığım takımda herkese şans verdim. Takipçilerimiz ve ben aslında kadroda kimin olacağını biliyoruz. Ama bazıları kafa karıştırmaya çalışıyor" dedi. İddialara göre Kaka'nın sakatlığı nedeniyle orta sahada yaratıcı bir oyuncu arayan Dunga, Ronaldinho'yu turnuvaya götürecek, G.Saray'da formsuz olan Elano'yu evde bırakacak. Neymar da Dunga'nın sürprizleri arasında yer alacak.

Bu arada Kaka kesin yok mu

• yok Lincoln'ü alacakmış milli takıma son gelen duyumlara göre
  • Kaynak ?
  • İnanmam... Adam Dunga ile konuştu yerini garantiledi heralde ki Galatasaray'da sakatlanmamak için hiç bir topa ayağını sokmuyor...
  • Bu performansıyla milli takıma girebiliyorsa, çok garip şeyler dönüyor demektir zaten.
  • elano bu futbolla brezilya milli takımına girerse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Bu performansıyla milli takıma girebiliyorsa, çok garip şeyler dönüyor demektir zaten.

Aynen. Dün Elano'yu canlı canlı izledim. Pas atmaya aciz, ayağında topu zor tutan, altı pas içerisinde topu direğe nişanlayan bir oyuncu. Bir de bu oyuncunun uzun şutları iyi diyorlardı. Çok iyimiş gerçekten...
  • bu aralar kaynaksız haberler moda oldu
  • ha ikisi de bence milli takıma giremez orası ayrı ama alex varken elano nun milli takıma alınması biraz garip, elano mevzusunda biraz da ikili ilişkilerin etkisi var gibi
  • Man. City dekilerin elanodan şikayeti milli takımda bizim takımdan daha iyi oynuyor diyorlardı bizdede bu olucak galiba.
  • Elano Brezilya milli takımında bizde oynadığı gibi oynarsa 15. dakikada oyundan alınır. Ama orada öyle oynamayacağını, yürekten oynayacağını hepimiz biliyoruz. Bizde ise sanki bedavaya, rica üzerine oynar gibi sahada bulunuyor. Takımın direnci bu nedenle en önemli yerde orta sahada zayıflıyor. Böyle olmakla beraber hadi adam iş bitiriyor, öldürücü paslar atıyor, toplara dehşet vuruyor desek, o da yok. Bu adam neden oynuyor desek, futbollu çok bilenler "siz elano yu spektaküler hareketler yaan adam mı bekliyordunuz, o sistem oyuncusu, siz annamazsınız, aslında o süper oynuyor ama çaktırmıyor ehuheuheehu" diyorlar.
  • Dünde belirttim inşallahi iyi bir alıcısı çıkarda elden çıkartırız..
  • Ronaldinho parçalayacak bu dünya kupasını demedi demeyin.
  • hatırlayın, sezon ortasında çok etkili, koşan bir Elano vardı sahada, ama ne olduysa son milli takım kampından sonra adam hiç top oynamıyor.. Doğru düzgün koşmuyor, mücadele desen yok, sorumluluk almıyor..

benim görüşüm; tıpkı Kewell gibi kendisini riske etmek istemiyor, ligimizdeki kasapların varlıklarını bildikleri için kaçak dövüşüyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Bu performansıyla milli takıma girebiliyorsa, çok garip şeyler dönüyor demektir zaten.
  • Çok garip milletiz, Elano bu takımda çok iş yapacak ama sizin gibi taraftar olduğu sürece ne akdroda ne de teknik direktörde istikrar sağlarız, istikrar sağlanmayan bir takımdan da bir cacık olmuyor maalesef....
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Kaynak ?

İddialara göre.. vs.vs.vs.vs s..vs.vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Elano Brezilya milli takımında bizde oynadığı gibi oynarsa 15. dakikada oyundan alınır. Ama orada öyle oynamayacağını, yürekten oynayacağını hepimiz biliyoruz. Bizde ise sanki bedavaya, rica üzerine oynar gibi sahada bulunuyor. Takımın direnci bu nedenle en önemli yerde orta sahada zayıflıyor. Böyle olmakla beraber hadi adam iş bitiriyor, öldürücü paslar atıyor, toplara dehşet vuruyor desek, o da yok. Bu adam neden oynuyor desek, futbollu çok bilenler "siz elano yu spektaküler hareketler yaan adam mı bekliyordunuz, o sistem oyuncusu, siz annamazsınız, aslında o süper oynuyor ama çaktırmıyor ehuheuheehu" diyorlar.

Aynen katılıyorum. Bu Elano'nun ne iş yaptığını bilmiyorum. Dediğin gibi ne pas atabiliyor, ne top kapabiliyor, ne şut vurabiliyor... Onun bizim takımda yaptıklarını Barış da yapıyor... Böyle giderse zaten Rijkaard'ın göndereceğine inanıyorum.

• dangalak haber adam bi kere elanoya övgüler yağdırıp kesin çağıracam demişti
  • Dungada biliyo elanonun sakatlanmamak için oynamadığını çağırır tabi paşa paşa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.