Şimdi Ara

El Salvador vatandaşlarına ücretsiz Bitcoin dağıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • El Salvador vatandaşlarına ücretsiz Bitcoin dağıtacak



    9 Haziran 2021 tarihinde Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, BTC airdrop programına hazırlanıyor. El Salvador sakinlerine Bitcoin kullanımının teşviki için 30 dolar değerinde BTC dağıtılacak. El Salvador bu airdrop etkinliğini mobil kripto para cüzdan hizmet sağlayıcısı Chivo ile birlikte gerçekleştirecek.



    El Salvador Başkanı Nayib Bukele yaptığı konuşmada, hükümetin ulusal bir Bitcoin cüzdanı geliştirmek için büyük cep telefonu operatörleriyle birlikte çalıştığını bildirdi. Ülke sakinlerinin %70’inden fazlasının geleneksel bankacılık sistemlerine erişimi olmadığından Bitcoin, El Salvador’da kısa bir süre içerisinde çok büyük benimsenme oranlarına ulaşabilir. Uygulamaya kaydolan kullanıcılar, herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymaksızın 30 dolar değerinde BTC’lerini cüzdan adreslerine alabilecek. 



    Ayrıca Bkz.Bitcoin tarihindeki en büyük dolandırıcılık: 3.6 milyar dolar



    BTC airdrop’unun yanı sıra El Salvador Başkanı Nayib Bukele, yeni Bitcoin Yasasının 7 Eylül'den itibaren yürürlüğe gireceğini de duyurdu. Nayib Bukele ayrıca yeni ulusal cüzdan programının nasıl çalışacağını da kapsamlı bir şekilde açıkladı.



    El Salvador ve Nayib Bukele  şu sıralar Bitcoin'in benimsenmesi konusunda ön saflarda yer alıyor. Nayib Bukele’ye göre merkezsiz varlık BTC, ülkeyi finansal sefaletten kurtarabilir. Airdrop programı ve yeni Bitcoin ATM'lerinin kurulumunun yanı sıra Nayib Bukele El Salvador’u temiz Bitcoin madenciliği için yeni bir merkez haline getirmek için çalışıyor. Salvador'un Bitcoin madencilik operasyonları, %0 emisyonlu volkanik jeotermal enerji ile güçlendirilecek.









  • Toplam mı 30bin mi, yoksa kişi başı 30bin mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    30 bin değil 30 dolar

  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 30 bin dolar nerdeee. Kişi başı 30 dolar veriyor

  • El salvadorun kahvesini severim ama bu ne şaklabanlıktır ya. Ülke yarın fiyatının ne olacağı, kaynağının nerden geldiği bilinmeyen bir saçmalığa bel bağlamış durumda. Ne günlere kaldık ya.

  • Ülke zaten leş durumda, daha çok bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

  • Nereden kayıt oluyoruz?


    El Salvador vatandaşlarına ücretsiz Bitcoin dağıtacak 

  • Bir taraf yanlış düşünüyor ama hangi taraf? Eğer Bitcoin stabil olur ve G20 ülkelerinden de talep görürse El Salvador'u bambaşka bir gelecek bekliyor. Buradan anlıyoruz ki her zaman genç bireyleri yönetime getirmemiz gerekir. Risk alıyorlar çünkü eğer dediğinde haklı çıkarsa bir çağa öncülük etmiş olacak ama haklı çıkmayabilir tamamen risk izleyip göreceğiz.

  • El Salvador'dan bahsediyoruz. El Salvador, Orta Amerika'da yer alan yaklaşık 6,9 milyonluk nüfusa sahip bir ülkedir. Ankara'nın Nüfusu da 6 milyona yakın. Yani Türkiye'nin ikinci büyük ilinin nüfusu kadar küçücük bir yerden bahsediyoruz. Muhtemelen kripto para borsaları birleşip bu ülkeye bu haberler karşılığında biraz kripto para veriyor, hem ülkeleri kalkınıyor hem de ceplerine para giriyor. Reklam amaçlı kullanılan bir il :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    El Salvador'dan bahsediyoruz. El Salvador, Orta Amerika'da yer alan yaklaşık 6,9 milyonluk nüfusa sahip bir ülkedir. Ankara'nın Nüfusu da 6 milyona yakın. Yani Türkiye'nin ikinci büyük ilinin nüfusu kadar küçücük bir yerden bahsediyoruz. Muhtemelen kripto para borsaları birleşip bu ülkeye bu haberler karşılığında biraz kripto para veriyor, hem ülkeleri kalkınıyor hem de ceplerine para giriyor. Reklam amaçlı kullanılan bir il :))

    Bugün El Salvador, yarın başka ülkeler girecek. Küçük olması önemli değil. Mevzunun özünü itiraf etmemek için direniyorsun.

  • Banada versinler 🙂.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.