Şimdi Ara

El mankenliği yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatım boyunca en çok ellerime iltifat almışımdır, özellikle sevgilim olan olmayan fark etmeden kadınlar ellerime çok ilgi gösteriyor, genetik olarak şanslı olduğum konulardan olarak ellerim de görüntüme göre sıra dışı sayılır zaten, ortalama boylu yağsız fit birisiyim ama ellerim cüsseme göre bayağı büyük, kemik yapısı olarak da parmaklarım ince ve uzun aynı zamanda beyaz tenli ve kılsızım haliyle damarlarım da bayağı belirgin

El mankenliği yapmamı öneren bir sürü kişi oldu da araştırınca pek bir şey bulamadım daha doğrusu başlamak zor gibi duruyor, bu konuda tecrübeli olan yapmış vb. olan var mıdır nereden başlayabilirim?

• Benim elimin uzunluğu (Orta parmaktan bileğe) 22 cm. Dünya rekoru elde bozulma olmaması durumunda 32 cm imiş. 32 cm'i hayal bile edemiyorum. Ben elimle basket topunu tutabiliyorum. 5 litrelik pet şişeyi de yandan tutabiliyorum. Yani 22 cm az değil. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ölçtüm benim de 22-23 cm civarı hocam üstüne bayağı geniş ve kalın dediğim gibi, ama cüsse olarak pek iri değilim o yüzden sırıtıyor biraz

• Boy 183
    Ayak 45-46 numara
    Elim cücük kadar olacak iş değil vallahi

El mankenliği yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.