Şimdi Ara

Eksiseyler'in Dh Sıcak Fırsatlar Hakkındaki Yazısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksiseyler yeni yazisinda DH ahalisine ozellikle Sıcak Fırsatlara vermis veristirmis.

https://seyler.eksisozluk.com/kapitalizmi-yikabilecek-gucte-cimrilige-sahip-tek-olusum-donanimhaber-oluculeri

Link burada,isteyen okuyabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekşişeyler ekşi sözlük'teki beğeni alan "entry"lerin editörlerce seçilip toplanıldığı bir site, yani yazanlar sözlükteki üyeler ve zaten son 2- 3 senedir "donanım haber ölücüleri" başlığı altında yüzlerce "entry" var. İşi abartanlar için söylenenler doğru fakat çoğunluğun yaptığı gibi alışverişi çeklerle ve indirimlerle ucuza getirmek oldukça mantıklı bir şey bana kalırsa ve "ölücülük" olarak değerlendirilmeyecek bir durum.
  • Butun yaziyi okudum adamlar harfi harfine hakli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yaaaa...

Yemin ediyorum gurur duydum..
  • Sıcak fırsatlı olunmaz sıcak fırsatlı doğulur
  • Kampanya takip etmek ne ara ölücülük olmuş. Tanımları karıştırmamak gerek.
  • En az yarısını yaptığım için hep imrenildim. Pişman değilim.
  • "kirmizi kasa diye bir uygulama baslatmisti. acma halkalarinda ve plastik kapaklarda kodlar vardi. o kodlari sisteme girene cinemaximum sinema bileti veriyorlardi. coca cola once her 10 koda 1 bilet dedi. lagimlardan, coplerden kola kapagi toplamaya ciktilar. hatta cocugun biri don, atlet yikanan camasir legenine kapak doldurmus (tahminen 2000-3000 kapak var), resmini koymus, forumda hava basiyor. basar tabi. kapak demek sinema bileti demek. sinema bileti, forumda 5 liradan satip cukkalamak demek."

Kırmızı kasa ne günlerdi be

Leğenli elemanı bende hatırlıyorum. Hurdacıları ayarlamıştım açma halkasını 5 kuruşa alıyordum. 3-4 cafe bir tanede kokoreçci ayarlamıştım kapak için :)

Az ekmeğini yemedim kırmızı kasanın ben diyeyim 2 bin siz diyin 3 bin. 5 hesabım vardı her hafta 50 kod girme hakkın vardı. 50 kod girmedim mi rahatsız oluyordum. Son aylarda çamura yattılar, 92 tane teneke kutu almıştım :(

İşin ilginci o dönem 200 ün üzerinde cinemaximum bileti sattım. Manisa'da yok diye bir kez bile sinemaya gidemedim.

Sıcak fırsat mezarcılığı bir onurdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ölücü ama gururluyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memothegreat -- 24 Eylül 2016; 0:23:59 >
  • allah razi olsun kardeş kaptim 5 tane

hahahaha en çok ta buna güldüm..Nerede kendisi?
  •  Eksiseyler'in Dh Sıcak Fırsatlar Hakkındaki Yazısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juantugrul -- 24 Eylül 2016; 3:01:15 >
  • hakkını vermek gerek yazanlar nokta atışı yapmış..2 yılda bu fd beni öyle bir hale getirdiki..çeksiz indirimsiz combosuz bir alışveriş yaptımmı huzursuz oluyorum..kazıklandığımı hissediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 24 Eylül 2016; 10:08:04 >
  • beyler nasıl katılıyoruz size ?
    ben de bime gidip evde yaptığım tostun tanesi kaç kuruşa gelir onu hesaplıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

beyler nasıl katılıyoruz size ?
    ben de bime gidip evde yaptığım tostun tanesi kaç kuruşa gelir onu hesaplıyorum

dh golden premium üyelik almalısınız.
    2aylık 45tl
    müracaat pm
  • bizi bize sormaları lazımdı. burada paylaşılan en ölücü hareketlerin büyük çoğunluğu sözlüğe yansımıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.