Şimdi Ara

Ekşi sözlükte tartışılan ''donanımhaber ölücüleri'' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
36
Favori
58.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler kendinize laf söylettirmiyosunuz ama,abi ondan 10 tane alınırmı bizede bırakın soslara saldırmayın yuh 20 kod almış ayıp diyende siz, amazon.com da kargoyu beleşe getirmek için müşteri hizmetlerine kırk takla atanda siz.birbirinize sövdüğünüz çok oluyor zaten ayıptır bilmemne diye.konuyu kişisel algılamayın genele bakın.fırsatları takip etmek eyvallah öte yandan fırsatları sömürmekte uzmanlık alanıdır dh nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97267223&p=46#97267223 bizde tam ölücü olmuşuz adam 120 tane pizza almış

• Arabam yok araba kamerası aldım

Biraz stokcu zihniyet oluyor sıcak fırsatlardan ama güzel yani hobi olarak .

N11 le birsuru nescafe ve bioxcin almistim.Hala duruyorlar . 200/100 ceklerle saçma ama yaptım

• Aslında elimizdeki fazla ürünleri takas edebileceğimiz bi konu açılsa çok iyi olur n11 bana iyilik mi yaptı kötülük mu anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97267223&p=46#97267223 bizde tam ölücü olmuşuz adam 120 tane pizza almış

inşAllah boğazında kalmıştır 120 pizza ne aç gözlülükte rekor... 120 pizza alanın tabiki...

• İmkanım olsa bende aynısını yapardım

•  Ekşi sözlükte tartışılan ''donanımhaber ölücüleri''
  • Geçen hepsiburada da bi monitör vardı normalde fiyatı 1000 tl ama 350 tl olarak fiyat girilmiş bizim ölücü tim affeder mi dersin hemen herkes 2-3 tane sipariş verdi ben veremedim keşke verseydim neyse herkes ürünün o fiyattan satılamayacağınıda biliyor velhasıl kelam işin sonunda 100 kişiye 100 tl ve katları hediye çeki tanımlandı ben faydalanamadım evlat acısı gibi koydu.. 6 madde yani

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

quote:

Orijinalden alıntı: mesaybelf

Sıcak fırsatları takip ederim ama mezarcı değilimdir.
    Ama bu forumun kredi kartı yardımlaşma bölümü sayesinde hayatım değişti yeni bir iş edindim. Gerçekten çok faydalı bir forum. Allah razı olsun

yeni bir iş nasıl edindiniz anlamadım? Hem de hayatınız değiştirecek boyutta

Limiti dahilinde hayatı değişmiştir.

Limitinin bir yüzdesini kendi için kalan gerisini de forumda on lira yirmi lira için kampanya kovalayan kartsiz kişilere satarak yapıyor mesela 1000 liralık alışverişe 100 bonus kazanıp 950 almak gibi. başka açıklaması yok mini tefecilik

Yalnız bunu yapmak için ağır işsiz olmak lazım hem gelen teklifler çok değil hemde 5 lira için saatlerce pazarlık yapan öğrenciyim ayağı çekenlere uğraşmak zorundasın

• Beni güldürdü sabahın bu saatinde hem konu hem ekşide yazılanlar bende hiç ölücülük yok biraz ders verin ahaha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Ekşi sözlükte tartışılan ''donanımhaber ölücüleri''

Resmen nokta atisi laflar :)) bu arada hala guluyorum :)) alem cocuk bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Ekşi sözlükte tartışılan ''donanımhaber ölücüleri''

Resmen nokta atisi laflar :)) bu arada hala guluyorum :)) alem cocuk bunlar.

Çaktırma birisi de benim

• Bizi izlemeye devam edin

• Sıcak fırsatların çok faydasını gördüm ama fiyat hatalı ürünleri ve ihtiyacım olmayan sınırlı sayılı ürünleri (hak yememek için)pas geçiyorum genelde.

Ama ekşi abartmış mı hayır. Burada 2 lirw için sülalesini satacak adamlar gördüm. Acı ama gerçek.

Arkadaşının migros fişinden kart numarasını çalıp kullananmı dersin. Kola kapağı içündeki numarayı kola satın almadan okumaya çalışanmı. V.s. uzayıp alayına kadar gider

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105324357&p=1#105324357 bu konuyu görmesinler hepimizi topa tutarlar haklılar da bu arada bacım ekşi bizi yani DH ölücülerine saldırıyor da onu tartışıyoruz senide bi ara sıcak fırsatlara bekleriz, seninde bi ekşici olduğunu biliyorum

• Ölücü suçluda DH suçsuzmu nerde rating patlaması yapıcak olaylı konuların hepsi burda ,hem kafa sayısından dolayı firmalardan reklamda alıyorlar firmalarında işine geliyor
    ben olsam burda bişey paylaşmazdım zaten ölede yapıyorum ,eşime dostuma sölüyorum yeter, bilgi paylaşmak bu zamanda başkasını zengin eder anca 2001 de forum gerçekten forumdu şimdi ticarethaneye döndü.
  • Tomas Muller gibi arka direkte bekler golumu atarim eksici ne demis incici ne demis cokta umursamam.Para onlarin mi benim mi sonucta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben demiyorum ki haksızlar ancak kendileride sütten çıkmış ak kaşık değiller ...
  • adamlar haklı valla özellikle şu en son yazılan flash yorumu ile ilgili olan.
  • Ne zaman ilan açsam ederinden 200 lira altına şunu veririm diyen çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.