![]() ![]() ![]() Antalya Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınan kişinin evinde, 2 adet havalı uzun namlu tüfek, 2 adet havalı tabanca ve 2 adet şarjör, 6 adet kasatura bıçak ve 1 adet muşta ele geçirildiği açıkladı. Göz altina alinan eksi yazarinin profili ![]() Ekşi Sözlük'teki şehit paylaşımlarına soruşturma: 1 gözaltı https://www.ntv.com.tr/turkiye/eksi-sozlukteki-sehit-paylasimlarina-sorusturma-1-gozalti,Abh1AQRbn0ORAHngrln0sg![]() Ekşi Sözlük çöplüğünde şehit babasına hakaret
Hain saldırılar sonucu 12 askerimiz şehit düşerken provokasyon yuvası haline gelen Ekşi Sözlük'te "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" şeklinde paylaşım yapan şehit babası alçakça hedef alındı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Ekşi Sözlük' isimli sosyal paylaşım sitesinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan askerlere yönelik suç veya suç unsuru içerdiği iddia edilen paylaşımlar yapıldığını tespit ederek, şüpheliler hakkında resen soruşturma başlattı.
#türk #türkiye #asker #şehit #şehadet #gündem #şehadet #ekşi #ekşisözlük #tsk #güncel #sondakika #cami #dua https://www.instagram.com/p/C1Ow0ruMfUi/?img_index=4< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 24 Aralık 2023; 21:23:0 > |
Eksi sözlükte sehitlere hakaret edenler gözaltina alindi - Evinde uzun namlulu tüfek mermi bulundu

-
-
iyi olmuş vatan haini ilan edilip sınıra götürülmesi gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
asıl çetenin başı sitenin sahibi başak purut
-
Bundan belki 10 yıl önce ekşi girip hakkaten bilgi fikir vs sahibi oluyorsunuz şuan cidden çöplük olmuş durumda
Gerçi sosyal medya çöplük oldu normal insanın vakit geçireceği birşey değil ha ben işim gereği çok boş vaktim var yoksa hiç işim olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekşi; uç avrupa yalaması islamcılar ile, avrupa yalaması kömünist ortamına döneli sanırım bir 8 - 9 yıl olacak.
lakin ne yazmış da bu duruma düşmüş merak ettim. bilgilendirme için paylaşan olursa iyi anlaşılır.
mesela şunu mu yazmış; örneğin babası hükümeti övüyordur ve bu şahıslardan biri "siz böyle yaptıkça daha çok vatan evladı hayatını kaybeder". Burada ben şehitleri aşağlama görmüyorum. aksine siyasi yapıya karşı bir tutum var.
yani yapan akp olunca, insan biraz düşünüyor.
-
Sosyal medya tamamen oranı buranı aç,sexy ve popüler ol,malını mülkünü insanların gözüne sok,kolay yoldan para kazanma aracı oldu.
Youtubede artık nimetle yiyeceklerlerle,sexi çağrıştıran (nimetlere penis ve vajina imajı verip yemek yapıyorlar) aşçılar bile görmeye başladım insanlık raydan çıktı iyice komplike bir balyoz darbesinin çok uzakta olduğunu düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Aralık 2023; 19:4:45 > -
Bu NTV ne boktan bi site olmuş arkadaş. Adblock olmasına rağmen ekran 5 kere karardı, ekrana bir video getirmeye çalışıyor, çarpıya basıyorsun ısrarla yine getiriyor en sonunda kapattım ne uğraşıcam böyle saçma şey mi olur?
-
kullandığın adblocker, browser veya işletim sistemi sorun çıkartıyor olabilir. ben girince ne reklam ne video hiç birşey görmedim.
İşletim sistemi: Linux
Browser: Firefox
Eklenti: AdBlock
Sonuç: tertemiz, reklamsız
Tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 24 Aralık 2023; 18:51:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekşisözlük hollanda sitesiymiş galiba tam olarak bilmiyorum bende diyorum bunlar niye sırpları sabah akşam övüyor
-
Beter olsunlar umarım bırakmazlar.
Bunu yazmis
Antalya Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınan kişinin evinde, 2 adet havalı uzun namlu tüfek, 2 adet havalı tabanca ve 2 adet şarjör, 6 adet kasatura bıçak ve 1 adet muşta ele geçirildiği açıkladı.
TVNETinstagram
Ekşi Sözlük çöplüğünde şehit babasına hakaret Hain saldırılar sonucu 12 askerimiz şehit düşerken provokasyon yuvası haline gelen Ekşi Sözlük'te "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" şeklinde paylaşım yapan şehit babası alçakça hedef alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Ekşi Sözlük' isimli sosyal paylaşım sitesinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan askerlere yönelik suç veya suç unsuru içerdiği iddia edilen paylaşımlar yapıldığını tespit ederek, şüpheliler hakkında resen soruşturma başlattı. #türk #türkiye #asker #şehit #şehadet #gündem #şehadet #ekşi #ekşisözlük #tsk #güncel #sondakika #cami #duahttps://www.instagram.com/p/C1Ow0ruMfUi/?img_index=4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 24 Aralık 2023; 21:22:42 >
-
aha sağol. hak etmiş hewal! mapusta hela mela temizletsinler de bi akıllansın bayraksız.
-
Daha cok beyni herseye muhalif olmaktan yanmis liberal bir solcuya benziyor buda profili tutuklanan sahsin
-
Vatan hainini övmekten işlem yapabilirler,
Koyu seyit rıza fanı chp lileri komple içeri tıkmaları gerekiyor ozaman uyarmı? işime geleni al ,gelmeyeni almayla olmaz.
-
Bütün mesajlar silinmiş galiba boş profil
Diyarbakır belediyesini kayyum yönetmiyor mu ? Şey said bulvarı açınca ne oldu nereden ses çıktı ? ..Diyarbakır kayyum belediyenin yaptığının onda birini muhalefet yapsa 50 yandaş kanal, web sitesi saatlerce tartışırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 24 Aralık 2023; 23:34:31 >
Seyit rızada aynı bokun laciverdi chp liler bunumu seviyor diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bundan belki 10 yıl önce ekşi girip hakkaten bilgi fikir vs sahibi oluyorsunuz şuan cidden çöplük olmuş durumda
Gerçi sosyal medya çöplük oldu normal insanın vakit geçireceği birşey değil ha ben işim gereği çok boş vaktim var yoksa hiç işim olmaz |
iyi olmuş vatan haini ilan edilip sınıra götürülmesi gerek
|
Demek ki neymiş, platformu kapamaya gerek yokmuş. İsteyince o mesajları atanlar yakalanabiliyormuş. Boş yere kısıtlama getiriliyor. Alıp toplayacaksın terör sevicileri bu kadar. Bak herif zaten mağara adayı, evinden silahlar çıkmış. Düz, romantik sempatizan da değil. |
Benzer içerikler
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- necip fazıl kısakürek atatürk
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- kürtler atatürk"ü sever mi
- iphone fiyatları artar mı
- opel grandland 2025
- disney plus üyelik paketleri
- instagram giriş yapamıyorum
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X