Şimdi Ara

Eksen bilgisayar nasıl bir yer? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben powercolor hd 7770 ghz edition alıcam(250 tl ) yanına da şu psu yu düşünüyorum : http://www.eksenbilgisayar.com/urun/xilence-redwing-series-sps-xp480-12-r3-480w-apfc-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx?ttype=Details#pt

bütçem 330 tl falan şimdi bu eksen bilgisayar güvenilirmidir onu merak ediyorum büyük ihtimalle kapıda ödeme / kargo yoluyla alırım.alışveriş yaptınızmı sorun çıktımı hiç bir de telefon numaraları 0850 ile başladıgı için aramada tereddüt ettim cepten arıycam(vodafone) fakat dakikası 14 tl diyenler var anlamış degilim aydınlatırsanız sevinirim. konudışına açmamın sebebi kalabalık bi bölüm olması çoğu kişi buraya daha çok vakit ayırıyor ya hani

• hadi abi acil yardım lazım
  • Kesinlikle güvenilirdir. Bir kaç kez alışveriş yaptım her şey sorunsuz şekilde gerçekleşti
  • Kardesim üst düzey bi kasa toplamisti tek tek parcalari ordan almisti guvenlidir bi sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda isen git mecdiyeköyde yerınden al zaten çok kolay ulaşılabilen bir yerde eksen.

Ben sürekli oradan alışveriş yapıyorum henüz bir yamuklarını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

istanbulda isen git mecdiyeköyde yerınden al zaten çok kolay ulaşılabilen bir yerde eksen.

hocam anadolu yakasındayım, tövbeliyim kadıköye gitmem (5 saat süren bir minibüs yolculuğu).

ve teşekkürler cevaplar için içimi ferahlattınız valla yalnız bir sorum var 0850 li numara vodafone hattımdan arasam normal 45 kr/ dakika olarak mı ücretlendirilir yoksa ayrı bi ücretlendirmesi mi var?
  • Gel yardımcı olayım (: Kadıköy şube kapı girişte hemen solda kırmızı gözlüklü benim adım Barış

telefon numaranı pm at dostum arıyayım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 16 Nisan 2013; 10:55:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

istanbulda isen git mecdiyeköyde yerınden al zaten çok kolay ulaşılabilen bir yerde eksen.

hocam anadolu yakasındayım, tövbeliyim kadıköye gitmem (5 saat süren bir minibüs yolculuğu).

ve teşekkürler cevaplar için içimi ferahlattınız valla yalnız bir sorum var 0850 li numara vodafone hattımdan arasam normal 45 kr/ dakika olarak mı ücretlendirilir yoksa ayrı bi ücretlendirmesi mi var?

Ücretlendirmesini bilmiyorum fakat eksenin bir şubesi kadıköy de Alkım'a çok yakında istersen oraya da gidebilirsin.

edit: şimdi tekrar okudum kadıköy'e gitmem demişsin bende mecdiyeköye gitmem diye okudum orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Nisan 2013; 11:09:42 >

• yahu ordan bi gtx550ti aldım istanbuldan galiba şube. osmaniyeye (adana) 1 gün sonra geldi güvenilir kapıda ödemeyle almıştım
  • Kadıköyden kasa toplamıştım.Gayet güvenilir bir yer eksen bilgisayar.Hatta kadıköyde o civarın en güvenilir 2 3 bilgisayarcısından biri Exa gold eksen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Gel yardımcı olayım (: Kadıköy şube kapı girişte hemen solda kırmızı gözlüklü benim adım Barış

Ali abi ne oldu ya bana hep güzellik yapıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Gel yardımcı olayım (: Kadıköy şube kapı girişte hemen solda kırmızı gözlüklü benim adım Barış

Bende Ali abinin eski müşterisiyimdir kendisi şuan Kemal Tanca web satışa geçti 1 yıl olmuştur ayrılalı herhalde bende 5 aydır Eksen Bilgisayar'dayım

sen gel beni bul bende yardımcı olurum en güzel şekilde merak etme kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Bende Ali abinin eski müşterisiyimdir kendisi şuan Kemal Tanca web satışa geçti 1 yıl olmuştur ayrılalı herhalde bende 5 aydır Eksen Bilgisayar'dayım

Bundan sonra sendeyim o zaman

• quote:

Bundan sonra sendeyim o zaman

her zaman beklerim
  • İmzamdaki bilgisayarı ordan topladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

pm attım

• quote:

abicim şimdi okula gidicem dönünce yazarım peki şey kasayı beraberimde getirsem güç kaynagı ve ekran kartını orda takabiliyormuyuz o güç kaynagı kablolarının içinden çıkabileceğimi sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

abicim şimdi okula gidicem dönünce yazarım peki şey kasayı beraberimde getirsem güç kaynagı ve ekran kartını orda takabiliyormuyuz o güç kaynagı kablolarının içinden çıkabileceğimi sanmıyorum

teknik servis hizmet bedeli ondan kardeşim
  • Eskiden teknik servisi sıkıntılı idi oranın sonradan düzeltmişler sanırım ne kadar kötü olsa gold kadar olamazlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.