|
Arkadaşlar merhaba, Emektar MSI RX 480 Kartımı alalı 6 7-8 sene oldu. Yeni bir kart alıp para yaptıkça alacağım parçalarla bunu sunucu olarak kuracağım bilgisayarıma takmayı düşünmekteyim. Bu arada kendime yeni bir ekran kartı alayım derken kasamla ilgili bir sıkıntımın olduğunu hatırladım, yerim pek fazla değil. Eski kasamın ön kısmı biraz kapalı olduğunda 3 fanlık ekran kartları sığmamakta. Bu sebeple zaten RX 480 ekran kartımı alırken 2 fanlı versyonundan aldım pek de memnun kalmıştım. Dün biraz bakındım, aynı çipsete ait aralarında 4bin lira fark olan 2 farklı ekran kartı var. Msı VGA Geforce Rtx 4060 Tı Gamıng x 16G Zotac RTX4060 Ti Amp Spıderman Nvidia 16GB Kartlardan birinin fiyatı 22 bine dayanmışken ötekisinin fiyatı 17.500, tercih açısından güzel bir sebep ancak performans açısından bir mahsuru var mı? Anakartım MSI B450 M, uyumluluk açısından MSI kart almak daha mı mantıklı? Bu arada bilgisayarımda sesleri genelde monitörüm üzerinde bulunan hoparlorlerden alırım. Linkini gönderdiğim ekran kartları üzerinde ses çipi mevcut mudur? Eskiden bu detay spesifikasyonlarda yazmaktaydı, maalesef bu konuda bir bilgiye ulaşamadım. Herhangi bir tavsiyeniz olması durumda da dinlemeyi çok isterim. şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi haftasonları |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt