Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un Sonu Gelmiştir, Yapılmayacaktır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Tartışmaya gerek yok

    Xenonodermus deriz huzur içinde çözülür


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir devlet projesidir belediye başkanı Kendi işine baksın
  • Bir konuda fikriniz yoksa CHP'ye bakın.
    CHP ne diyorsa onun tersi ülkenin menfaatinedir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Kanal İstanbul ilk açıklandığından beri ana sebep olarak İstanbul Boğazı işaret ediliyor. Hatta Aşiyan’da gemi karaya oturunca konu kanala gelmişti.

    Araziyi değerli kılmanın yolu çevre felaketi yaratmak değil maalesef. Ülkemizin güvenilir kuruluşlarından olan TEMA Vakfı da biyolojik açıdan bu kanala karşı. Çalışmalarını, sunumlarını internet üzerinden bulabilirsiniz.

    Keşke tüm bunları tarafsız olarak tartışabilsek ama bu siyasiler ile mümkün değil.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Ne güzel konuştunuz Cebelitarık’a kahkaha attım
    Ben de biliyorum aslında boşuna uğraştığımı. Kaldı ki şimdiye kadar sosyal medyada fikirlerimi paylaşmadım. Karşıdaki kişi neye inanmak istiyorsa ona inanıyor.
  • İstanbul’da RTE’yi 2 kez yenmiş ve hatta 800k fark atmış birisi Katar İstanbul ihanet projesi “ olmayacak “ diyorsa, bu adamı dinlemekte fayda var derim sayın aktroller😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona para varsa esnafa işciye şu an işsiz kalan garsona komiye dükkan sahibine niye yok suriyeli misin trol müsün


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen boş kanal muhabbetleri yapıp, diyanet ve cuma cemaatine saracağına, iptal ettirdiğin hatları, sefer ve vagon sayılarını azalttığın asli görevin olan toplu taşımaya el at, yoksa el atacaklar!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 61gün

    kanal istanbul gereklidir, yapılmalıdır, yapılmasına karşı çıkanlar hadi gaza geliyor karşı çıkıyor. ağaç kürek bilmem ne diye milletin gözünü boyayıp muhalefetin neden karşı çıktığını anlamıyorum. Oy mu kazanıyorlar bundan?


    Muhalefet (buna mhp de dahil) zamanında marmaray'a da karşı çıkmıştı. Şimdi marmarayı ben yöneticem diye yırtıyor chp. E haklı da zaten. Marmaray akp'nin malı değil. istanbullunun ve türkün malı. Kim yöneticiyse o yönetmeli.


    Aynı şekilde kanal istanbul da akpnin malı değil, olmayacak da. Şimdi akp çocukları zengin olacaksa ilerde chp çocukları zengin olacak o da belli. Hiç bir partinin halkı düşündüğünü ve adalete destek verdiğini düşünmüyorum. Umursamıyorlar bile. Bizim çocuklar sizin çocuklar kavgası yapıyorlar. Hal böyleyken chp iyi parti filan neden kanal istanbula karşı anlamıyorum. Direkt oy sanırım.


    Bunların üstüne şunu da eklemek istiyorum. Aklı başında gerçekten objektif okuyan anlayan insanların kanal istanbula karşı olacağını da düşünmüyorum. Hatta kanal istanbulun yapılmamasını uçak fabrikasını kapatıp yerine traktör fabrikası kurmakla aynı fikir olarak görüyorum. Akpliler rte istiyor diye vurdum duymaz bir şekilde kanal istanbulu savunurken, muhalefet de anlamadan dinlemeden akp'ye olan sinirlerinden kanal istanbula karşı. Oturup da bunun şöyle şöyle yararları var ama şöyle de zararları var. Bunu böyle yapmasak da şu şekilde küçük değişiklikler yapsak, zararları azaltıp faydaları arttırırız diye muhalefet yapan yok, aynı zamanda bunlar CEHAPE, bunlar karşı, bunlar terörist, diye milleti aşağılamak yerine oturup bakın derdimiz şu, bu derdi şu şu şu şekilde kanal istanbul ile çözeceğiz, gelin beraber daha iyi bir yol bulalım diyen bir iktidar da yok.


    Sonuç olarak hem iktidarı hem muhalefeti tam bir külhan beyi gibi davranıyor bu süreçte. Yani bir bürokratın, politikacının yapması gerekenin tam tersini yapıyorlar. Toplumu düşünerek hareket etmek yerine kendilerini düşünerek hareket ediyor. Sonuç olarak anca bağıran çağıran cahil bir kitle bir birine anlamadıkları konularda ders vermeye kalkarken büyük bir sessiz çoğunluk kutuplaşıyor. Kanal istanbul güzel projedir. Olmalıdır. Eğer düzgün yapılırsa daha güzel olur. Düzgün yapılmazsa daha kötü olur. Her durumda hiç olmamasından iyidir. İstanbuldaki köprüler, metrolar, metrobüsler ve alt geçitler gibi.

    Oraya harcanacak parayla, herhangi bi şehirde, herhangi bi sektörde, herhangi bir fabrika kurarsanız çok daha fazla kazanırsınız. Ticari anlamda, saçma sapan bir proje.


    Olaya insani açıdan bakarsak, zaten kalabalık olan şehir daha kalabalık olacak. Trafik daha da artacak. KM kareye düşen insan sayısı artacak. eskiden 1 köprüden geçmek gerekirken, şimdi 2 köprüden geçmek durumunda olacağız. Tamamen saçmalık.


    İlkokul çağındaki bir çocuğa sorsak, daha mantıklı bir proje sunar.





  • Bu projeyi savunan bir insanın kanalın yapılacağı güzergahta arsası olması lazım eğer arsası olmayıp savunan varsa bir psikoloğa görünsün hele lozan 2023'te bitecek boğazlarda hakkımız kalmayacak diyen bir tip varsa direk en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine başvursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak Parti her dediğini yapmasıyla bilinir, ben sanmıyorum ki imamoğlu'nun buna karşı koymaya gücü yetsin.



    Bu zaten bürokratların parayı gözünden vurma projesi gibi. Artık emeklilik yavaş yavaş geliyor orada yapılacak ihalelerden


    arsalardan ve gayrımenkullerden kendi gözüne kestirdiklerini aldıktan sonra bütün sülaleleri ihya olacaktır..


    Acaip bir rant var baksanıza zaten sürekli üç beş şirket ile çalışılıyor komisyonların haddi hesabı yoktur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPHAR3X

    İyide zaten buradan arsa alıp iş yapacaklar çoktan paylaştırıldı . Adaletli bir şekilde yatırım olmadı olmayacaktır .

    Belediye altyapı çalışmalarını yapmada isteksiz davranacaksa o proje patlar. onuda ayrıca merkezden yapmaya kalkarlarsa yıllarca itiraz ettikleri başka şeylere yol olur...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FİT GYM

    3 IQ'suyla yazı yazmış, artılamış 2 IQ'lular.

    Siz uzaya 4 şeritli yoldan çıkıldığını sanan insanlarsınız İQ sizin için iddalı bir kısaltma olmuş 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_92

    bu projeyi chp yapsaydı heykel açılışından tabi ki akıllarına gelmeyecek projeler bunlar, bu forumda asrın projesi, Atatürkün hayali vs vs her gün överdiniz fakat akp yaptığı için yediremediğinizden hergün sallayıp duruyorsunuz. geçen gün faik öztirek s400 leri kılıçdaroğlu alınmasını istemişti diye açıklama yaptı chp kadar yanarlı dönerli parti var mı acaba? siz gidin hdp nizle anayasa hazırlayın, imamoğlu da gitsin geçen fransaya şikayet etmişti ülkemizi bu seferde almanya, yunana şikayet etsin

    Katar para verse heykelde koymaz satılmasını desteklersiniz mesele heykelleri satamıyor olman kısaca para... Kanal katar prenseslerinin orada arasası olanların hayali sanıyorum sana ne faydası olacak mesela gemin var karadenize çıkamadın mı?

  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Sende İmamoğlu trolüsün heralde 🤔
  • İmam rantçılara karşı halktan yana tavır aldıkça desteğini yükseltir.

    Yasini de güzel okuyor.

    Bayağı bir check var.

  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    besmeleyi kıraatli okumayadı ama. gerçi imamoğlu'nun kuran okuması bile; gelecekte yönetimde söz sahibi olmak isteyen yöneticiler için bir örnek olmuştur. bundan vaz geçen, yöneticiliği unutsun.  

  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Yanlız link verdiğin siteler o kadar yansız ve doğru haber yapıyor ki hepsinin önünde eğilip şapka çıkarıyorum. Dünyanın en objektif haber siteleri :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.