Şimdi Ara

Ekrem Dağ Forvet Oynasın yada Kaleye Geçsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekrem Dağ Forvet Oynasın yada Kaleye Geçsin

Oynamadığı mevkiler kale ve forvet belki ileride kaleci olabilir Nereye koysan sırıtmıyor Yetenekli değil fakat düşünce yapısıyla formayı hakkediyor (tam bir avrupalı kafa yapısı)

Gol olmadan sevinen oyuncu ben hayatımda görmedim

CSKA ve Eskişehir gol atıyor Nobre 1 metreden boş kaleye 2 kere gol atamadı Nihatın üstüne medya çok geliyor örneğin bugün kaçırdığı golü en az 100 kere gösterdiler

( Nihat o pozisyonda pas vermeliydi medya tarafından yaptığı hata çok büyütülüyor fakat medya guizanın kaçırdığı bir pozisyonu 100 kez göstersinler çoğu işsiz kalır )

Beşiktaşın golcüye ihtiyacı yok orta saha oyuncuların ayağında top tutma yeteneği olmadığından dolayı topu çabuk kaptırıyorlar bu da takımı yoruyor

( Hep dikine ve saldırmasından dolayı takım çabuk yoruluyor )

• bu hafta bjk konuları pek iş yapmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu hafta bjk konuları pek iş yapmaz :)

aynen öyle. maç bitince maç topiklerine bakim dedim. 3-5 kişi gooooll demiş. fb ve gs nin maç topiklerinde saniyede 7 atış yapılıyo gol olunca.
  • ekrem rıdvanın dediği gibi ilk 11 oyuncusu olamaz.eğer beşiktaş ben büyük bir takımım diyorsa daha bir oyuncu almalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

aynen öyle. maç bitince maç topiklerine bakim dedim. 3-5 kişi gooooll demiş. fb ve gs nin maç topiklerinde saniyede 7 atış yapılıyo gol olunca.

bjk'liler adam gibi izliyorlar maçı buraya gol yazsan ne olur yazmasan ne olur. ondan sonra gelipte bir gözü maçta bir gözü forumda olanlar gibi saçma sapan yorumlar yapmıyoruz

• Oynamadığı bir ora kaldı zaten.
  • akşama sonu belli eğlence var neyapsınlar bjkyi
    quote:

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bjk konuları iş yapmasın,takım iş yapsın bu bize yeter! Hem buraya konu açıp yorum yapsak dakika başı Beşiktaş galip mi gelecek her maç?

quote:

Atalar zamanında ; Nerde çokluk orda bokluk demişler '' Bizler sizler gibi netten takip edip dakka başı yorum atmıyoruz.Her maç kahvede biranede yerimi alıyorum.Zor bişi deil yaptığınız..
  • quote:

quote:

maçı izlioyarlardır da ondandır
    her maçı izliyorum nasıl foruma gol yazayım ki bence tam tersi kimin taraftarı maç saatinda maçı izlemeyip forumu izliyosa o taraftar daha alakasızdır takımıyla
  • Herkes oynadı zaten Ekrem Dağ'da oynasın
  • Bu adamda frank ribery potansiyeli var ama adamda kalıp yokki abi üflesen yerde adam. Bu adama biraz teknik, biraz çalım verip, birazda kilo aldırdıkmı iyi bi ribery çıkar bu adamdan ama topu 30 metre sürüp sonrada geriye pas atması beni deli ediyor. Bide bu adam çabuk oyuncu ama hızlı değil. Hızlı olsa zaten gerisi gelir.
  • quote:

Ne olacak bu Gsnin hali?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electra

quote:

Ne olacak bu Gsnin hali?

• Bir oyuncunun Süper Lig'de iyi bir konuma gelebilmesi için yeterli seviyede antreman yapması gerekiyor.
    Örneğin Emre Belözoğlu'nun da askerlik macerası vardı geçen yıl kamplara katılamadı veya geç katıldı falan.
    Nihat'ta bu dönemde şuan emin olun ki Nihat'ta eski gücüne dönecek takıma katkısını verecektir bu yönden sıkıntınız olmasın bakın Emre Belözoğlu'nun muhteşem bir performansı var bu yıl.

Ekrem Dağ'dan sağ bek değil orta sahada forvet arkasında yararlanmayı istiyor M.Denizli ama bunun için sağ beki bir türlü Rıdvan'a emanet edemiyor.Rıdvan'ın oynamasını gerçekten de çok isterim.Çok harika bir oyuncu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.