Şimdi Ara

ekrankartı ıle ılgılı soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun arkadasım bısıler soledı bana yeni ekrankartı aldıgımızda monutorumuzun cozunurluğu kotuyse ekrankartı calısmaz dedi örnek olarak benim monitör çözünürlüğüm 1280 e 720 ben sımdı gıdıp son model bı kart alıp taksam calısmazmıs 1920x 1080 gibi yuksek cozunurluklu monutorler destekliyormuş böle bir olay varmı biraz ifade edemedim anlamaya çalışın arkadaşlar bana cok garip geldi yeni almayı dusunen olaraktan gönul rahat lığıyla gitmek almak ıstıyorum su parcamı artık hep bı kusku dusuruyorlar ıcıme

• Yüksek çözünürlük ekranına bağlı birşeydir. Kart alınca çözünürlüğüm yükselir vs. düşünmeyin. 1920x... destekleyen bir ekran bulduğunuzda elinizdede sağlam bir kart varsa o zaman oynarsınız. Ekranınız 1920x... çözünürlüğe sahip olmayıp ekran kartınız iyiyse yine ekranınız ne destekliyorsa o çözünürlükte oynatır sizi üstüne çıkamazsınız ne yazık ki...
  • sallamıs ıstersen gtx590 alıp 80x600 de kullanırsın ( bıraz komık olur ama olur )
  • teşekkur ederim kardeslerim o arkadasta baya SALLAMIS SIMDIDEN MONIYOR PARASINI BIRIKTIRMEE BASLAMISTIM ONUN YUZUNDEN ERTELEDIM EKRANKARTI ALIMINI SAOLUN COK ISE YARADI
  • emin ol deniycem pegasus =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.