Bildirim
Ekranın yarısı siyah yarısı beyaz olma sorunu acer laptop
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bios ayarlarını sıfırlamayı dene. _____________________________ -
Buyuk ihtimalle ekran kartinda sorun vardir eger anliyorsan bu isten bilgisayarini sokup ekran kartini isittigin zaman duzelecektir. _____________________________ -
şok uygula diyosun . ekran kartı çipinin değişmesimi gerek diyorsun ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: byyigit
şok uygula diyosun . ekran kartı çipinin değişmesimi gerek diyorsun ?
Hayir ekran kartinin cipini degistirmene gerek yok o cipi sicak havya ile isittigin zaman duzelecektir sorun._____________________________ -
tamam hocam denicem . daha önce casper laptopumda ekran görüntüsü 6 ya bölünmüştü onda bu işlem işe yaramıştı ama sonradan çip yanmıştı 3. seferde :)))) _____________________________ -
Merhabalar,
Acer 5720 cihazımda ekran simsiyah olmasına rağmen kaldırıp baktığımda yazıları falan görüyordum. ekranın ışığı tamamen gitmişti ama makine çalışıyordu. Yaptırayım derken ekran kartı, chipset, invertör vs vs..her tarafını dağıtmışlar. Son olarak cihazı kabloyla başka monitöre bağladığımda görüntü alıyorum. Gayet güzel çalışan aleti de çöpe atmak istemiyorum.
Önerileriniz nedir acaba? Çıkma ekran alsam çalışır mı? Yoksa çözüm monitör alıp ona mı bağlamak mıdır?_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler