Şimdi Ara

ekranı kırılmış anakarti bozulmuş samsung cihazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Peacer nickli uyeden ekrani kirik cihaz alindi arkadas once kargo ile yolladi daha sonra
    Havalesi yapılmıştır. ..

Kendim cep telefonu teknisyeniyim şuan calismiyorum işsizlik maaşı ile geciniyorum.
    Samsung marka her türlü ekrani kırılmış anakart uçmuş yanmış yazilimda uçmuş cihazlari istanbul ici nakit olarak alıyorum...

Sehir dışı cihazlar için once ürün gelir sonra havale yaparim..

Veya sanalpazar acarsiniz ordan alirim komisyon size aittir..

Bazi arkadaşlar güven konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlarsa referanslarima bakabilirler..

Sitedeki diger mezarci ölucü alim yapan arkadaslardan fiyat alabilirsiniz ve her zaman en yüksek fiyat verdigimi goreceksiniz.

Ornek tr cihazi kirik sekilde 350-400-450 liraya aliyorum samsung s3

Note2 kirik sekilde 450-500-550 liradan alıyorum ...

Cihazlarin detaylari diger arkadslar gibi pm ile degil burdan yapiniz herkez görsün neyi ne kadara aldigimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 20 Kasım 2013; 18:15:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bozuk anakartı yurt dışından değiştirmek de bir iş oldu ya daha ne diyim bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

bozuk anakartı yurt dışından değiştirmek de bir iş oldu ya daha ne diyim bilemedim

Hocam nasil yani biraz daha aciklayici bir sey yazarmisiniz ne demek istediginizi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.