Şimdi Ara

ekranda yeşil ve mor noktalar - çizgiler beliriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır bu sorunla karşı karşıyayım. ne format atınca geçiyor ne de başka türlü geçirebildim.

diyelim ki oyun oynuyorum. oyundan çıktığım zaman ekranda herşey birbirine giriyor. yeşil çizgiler ufak ufak noktolar... eğer muzik calıyorsa müzik takılıyor drrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeklinde bozuk ses çıkarıyor ve bilgisayar öylece kitleniyor. mecburen kasadan kapatmak zorunda kalıyorum. bazen bunu internette gezinirken bile yapıyor yeşil ya da mor renkte çizgiler beliriyor. bazen bilgisayara birşey olmasa bile o beliren şeyleri görüyorum. hemen yenile yapıyorum gidiyorlar. ama onlar geldiğinde bilgisayar kasıyor.. bunun çözümünü çok uzun zamandır bulamadım. en sonunda konu açma gereğinde bulundum var mı fikriniz?

• Ekran Kartını kontrol et, driver güncelle ,değiştir vs.
    Sorun devam ederse Ram'lerini kontrol et.
  • print screen ile çekip foto atabilsen daha güzel olacak.aslında büyük ihtimal üstteki arkadaşın dediği gibi çözülür sorun ama sen yine de çözülmezse sorunun benim dediğimi de dene virüs olabilir.bu virus kaldırma kitini indir tarama yap
  •  ekranda yeşil ve mor noktalar - çizgiler beliriyor

merhaba ekran bu halde ekran kartından mıdır nasıl anlarım yardım rica

3 yıllık konuyu hortlatıyorum kusura kalmayın bilgisayar anca safe modda açıldı normal açılmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.