Şimdi Ara

Ekranda sarı sarı lekeler var lütfen bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç gündür devam eden bi sorun ekranda sarı lekeler var önceleri ayda bir oluyordu fakat şu sıralar sıklaştı her zaman çıkıyor acaba ekran kartı mı yandı lütfen yardım edin arkadaşlar internette bu sorunla ilgili hiçbirşey bulamadım.Not Konuyu buraya açmamın nedeni daha çok kişi olması pc bölümünde cevap gelmiyor.

Buda SS  Ekranda sarı sarı lekeler var lütfen bakın. Galiba pc ekran kartı yandı ekranda bazen abuk subuk dikdörtgen beyaz şekil çıkıyor iyice sapıttı daha yeni almıştım offff

• Sorun ekran kartında .

Orijinalden alıntı: Kaancer

Sorun ekran kartında .

Yaklaşık 1,5 haftadır hiç kapamadım laptop olduğu için çok mu ısındı acaba tamda yurda gider ayak garantiye mi vericem şimdi mis gibi aleti

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Sorun ekran kartında .

Yaklaşık 1,5 haftadır hiç kapamadım laptop olduğu için çok mu ısındı acaba tamda yurda gider ayak garantiye mi vericem şimdi mis gibi aleti

1,5 hafta? Hacı naptın yahu.

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Sorun ekran kartında .

1,5 hafta? Hacı naptın yahu.

Ben masaüstünden alışığım açık bırakmaya ama laptopa fazla geldi sanırım kapattım biraz, açınca geçti.Sanırım biraz soğuması lazım tekrar ederse garantiye vericem.

• Siz de benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Siz de benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz

Hayır sapık!

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Siz de benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz

?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.