Şimdi Ara

ekrana görüntü gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaslar

    toshiba a210 model notebookum bir kaç gün önce normal olarak çalışırken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti. Restart attıktan sonra(normal bir şekilde kapatma fonksiyonunun olduğu yerden) bilgisayar açılıyor ancak ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmiyor. bilgisayarın monitör çıkışından baska bir crt monitör ile görüntü almayı denedim ancak o şekilde de görüntü alamıyorum. Bilgisayar normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor windows açılış sesini falan duyabiliyorum.

    herhangi bir çözüm önerisi olan varsa paylaşsın iyi günler:


    bir ihtimal crt monitörü bağladığımda otomatik geçiş yapmıyor bilgisayar, windows7 ultimate yüklü bir arkadaş adım adım klavye ile ekranı nasıl yönlendirebileceğimi yazabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsamuraii -- 18 Kasım 2011; 20:17:48 >







  • eğer bilgisayar açılıyorsa Fn+F4 ya da F5 olabilir sizin bilgisayarınızda tuş kombinasyonunu deneyin o zaman ekrana görüntü sinyali gelir. yeni driver güncellemesi filan mı yaptınız ?
  • denedik hocam acilmiyor o sekilde de sorun ekran kartinda sanirim cihaz arkadasimin acilmadi bi turlu

    saygılar
  • Sorun ekran kartında hocam ,bunun için özel makineler var ekran kartını 1 kereye mahsus (daha önce her hangi bir tamir görmemişse ) kurtarabilmek mümkün lehimlerinin tazelenmesi ve çip bacaklarına müdale edilmesi gerekecek, ancak makine yapabilir bu işlemi siz lehimleyemeye girişmeyin.ücret olarak 50 tl yi gözden çıkarın derim bu cihazlar her yerde bulunmuyor ancak sizin bulma sıkıntınız olmayacaktır profil İstanbul görünüyor kolay gelsin .

    Ek olarak bir şey daha söylemek isterim sorumluluk sizin üzerinize olmak şartı ile ekran kartını pc den söküp tüm vidalarını çıkarın üzerinde kağıt yapıştırıcı v.s varsa onlarıda çıkarın fırını 200 derecede ayarlayın ve 5 dk bekletin, kokular gelebilir ,çıkardıktan sonra soğumaya bırakın ve ardından bilgisayara monte edin ,denenmiştir bu yöntem ve çalışmaktadır ama dediğim gibi sorumluluk sizlere aittir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 21 Kasım 2011; 17:30:11 >




  • Monitör veya monitör bağlantılarından kaynaklı olabilir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.