Şimdi Ara

Ekran Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tahmınımce evdeki çocuklar yanlışlıkla netbook un üstüne oturdular

ve ekran aşagıdaki durumda kimse ben yaptım demiyor.

Başına gelen oldumu böyle bir durum asus servisemi göndersem ya da

SİTE

Benzeri yerlerde dahamı ucuzdur servis ne kadara yapar ekranı.

MODEL: ASUS F5GL200DV (Ekran 15.4)
     Ekran Kırıldı

Ekran Kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 10 Ağustos 2010; 11:45:23 >

• Notebook'una uygun bir panel alıyorsun internet üzerinden , sonra çevrendeki bir notebook servisine gidip işçilik ücreti verip taktırıyorsun. Sakın yetkili servise gideyim deme 2 katı para isterler..
  • Fiyat araştırıyorum işte bir kaç siteye mail gönderdim fiyat bekliyorum çevremde notebook servisi yok varsada ben bilmiyorum kastamonuda yok yok olsa bile burdakilere hayata emanet etmem zaten.
    Önerebilceginiz site yada servisler varsa sevinirim.
  • Yukarda verdigim siteyle görştüm 212 tl ye montaj dahil iyi fiyatmı sizce beyler.

EDİT: 250 TL ye yerel bir bilgisayarcıda ekranını değiştirdim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 11 Ağustos 2010; 17:57:44 >
  • Geçmiş olsun evde çocuklar varsa notebookunu yukarılara bir yere sakla yoksa üzerine oturanda basanda olabilir ben misafir filan geldiğinde özelliklede çocukları varsa ne kadar elektronik eşyam varsa ortadan kaldırırım.

250 tl az bir masraf değil
  • Bu arada servisten aldıgım fiyatıda paylaşmak istedim. (Asus Türkiye'den)
    749 TL ekran 70 TL montaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 12 Ağustos 2010; 9:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Geçmiş olsun evde çocuklar varsa notebookunu yukarılara bir yere sakla yoksa üzerine oturanda basanda olabilir ben misafir filan geldiğinde özelliklede çocukları varsa ne kadar elektronik eşyam varsa ortadan kaldırırım.

250 tl az bir masraf değil

en başlıca kural zaten bu senin yaptıgın
  • Zaten dolabın üstündeydi 14 yaşında haylaz bi velet var o yaptı büyük ihtimalde konuşmuyo bende evde değildim neyse geçti bikere artık olan oldu.
  • aynı şey benim eee pc'nin de başına geldi ekran için 300-350 tl arası fiyat istiyorlar fakat Gold Bilgisayar Outlet'te HP Compaq Minibook 318 tl ekran alacağıma yeni minibook alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Bu arada servisten aldıgım fiyatıda paylaşmak istedim. (Asus Türkiye'den)
    749 TL ekran 70 TL montaj.

749 tl mi yani insanın aklı almıyo 750 tl ye yeni laptop veya 2 tane minibook alınır ; çok saçma ya
  • Bende zaten o fiyatı diyince biraz ee hım dedim anladı onu teknik servisteki arkadaş.
    Ama 250 TL ye iyi fiyat sayılır.
    EDİT: 820 TL montaj dahil servisin verdigi fiyat. Bu arada takılan ekran orjınalınden daha parlak ve oldukca kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 12 Ağustos 2010; 13:29:28 >
  • Hocam oldu laptobu size hediye edeyim deseydiniz servistekilere :)
  • Bnmde eee pc ekranı kırıldı gittigidiyorda 130 lira ekran

dün gideyim bi piyasa araştırayım dedim 200 den başlıyor fiyat. Daha garantisine sormadım
  • Hiç uğraşma yeni laptop al bu zaten eskimiş astarı yüzünden pahalıya gelir ekranı değiştirsen
  • git götür bi pc ciye çıkma ekran bulabilirlerse uygun fiyata yaptır yok bulamazlarsa elindeki laptopun özellikleri iyi bişey değilse yenile derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.