Şimdi Ara

Ekran kartlarına Ram takviyesi olsa.. olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimizdeki kartların vram olayını biz kendimiz anakart daki slotlara takar gibi rami biz taksak keşkem..2 GB olanı 4 4gb olanı 8 veya 16ya çeksek gelecekte böyle olabilirmi..Hem sürekli yenileme derdinden de kurtulmuş olmazmıyız Bir arkadaşım çinde atölyelerde yapıldığını söylemişti.Ama garanti dışı kalıyormuş..Nvdıa ve mMD yine dava etsem tazminat davası.bizi bir ve sabit bir teknoloji mahkum etmekten..kazanırsam bilime ve ilimi genişletme vakfına grinpise falan bakışlarım belkim.. paranın kalanını da Yarım kalan eğitimime harcamayı düşünüyom..Siz ne dersiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candles -- 19 Ekim 2016; 0:45:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • candles kullanıcısına yanıt
    yaş kaç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

    yaş kaç?

    Tutuyo...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candles

    Elimizdeki kartların vram olayını biz kendimiz anakart daki slotlara takar gibi rami biz taksak keşkem..2 GB olanı 4 4gb olanı 8 veya 16ya çeksek gelecekte böyle olabilirmi..Hem sürekli yenileme derdinden de kurtulmuş olmazmıyız Bir arkadaşım çinde atölyelerde yapıldığını söylemişti.Ama garanti dışı kalıyormuş..Nvdıa ve mMD yine dava etsem tazminat davası.bizi bir ve sabit bir teknoloji mahkum etmekten..kazanırsam bilime ve ilimi genişletme vakfına grinpise falan bakışlarım belkim.. paranın kalanını da Yarım kalan eğitimime harcamayı düşünüyom..Siz ne dersiz.


    ekran kartlarının vramleri dx12de toplanır sli yada cf ile sadece dx12 modunda kullanabilirsin bu özelliği çin atölyelerinde öyle ekstra vram nereye takacaksın kartın üstünde yeterince bellek boşluğu yok arkadaşın sallamış kartın macununu yenilemen bile kartı garanti dışı bırakır amd ve nvidiayı sabit bir teklonoji satıyor makhum ediyor bizi diye dava edemezsin bu bir satış politikasıdır yoksa kar edemezler kazanamazsın kısaca hayallere dalma şurda 3.5gb gtx970in 0.5gb için bir ödeme geldi son zamanlarda onuda sadece amerika için yaptılar paranın kalanı olmayacağına göre biz birşey diyemeyiz uçuk hayaller kurmaktan vazgeçmelisin

    herneyse ucuz ve 4gb kart istiyorsan 600tlye rx460 4gb nitro var bakabilirsin vram yeterli gelir sıkıntı olmaz ileride yetmezse dx12 vram toplaması ile bi tane daha alırsın 8gb olur




  • Dediğiniz mümkün değil. Bu belleği hangi GPU adresleyecek? Güçsüz kalan gpu 32gb olsa ne olacak? Adreslenemeyen belleği ne besleyecek? Bu bellekler nasıl soğutulacak? Buna uygun driver yazılmış değil. Piyasaya çoğu kart zaten ideal vram ile çıkıyor, çok istiyorsanız 3-4 gb modeller yerime 6-8 gb olanları seçersiniz.



    Dediğiniz dava ise marka karalama olarak algılanıp firmaların size dava açıp süründürmesi ile sonlanacaktır. İsterseniz deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen kayınçom şahin gitmiyor dedi yanına bmw den çıkma motor taktırdık araba uçuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

    yaş kaç?

    Abi niye rencide ediyorsun arkadaşı.Biz de daha ufak yaşlarda böyle şeyler düşünürdük , kafa yorardık.İnsanları düşünmeye sevketmek lazım.Kardeşimiz de böyle birşeye kafa yormuş ne güzel.Başka şeyler düşünür , kurcalar , yapar , eder .

    Eskiden ekran kartlarının vram'i yükseltilebiliyordu sanırım.4mb olan karta bir 4mb daha takılıp 8mb oluyordu.Şimdi ise böyle birşey mümkün değil.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    evet eskıden mumkundu hatta bende elımdekı 4mb s3 kartı ramyukselterek 8mb yapmıstım hey gıdı gunler  Ekran kartlarına Ram takviyesi olsa..  olurmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegasus1881

    evet eskıden mumkundu hatta bende elımdekı 4mb s3 kartı ramyukselterek 8mb yapmıstım hey gıdı gunler  Ekran kartlarına Ram takviyesi olsa..  olurmu?



    Bizde de vardı bunlardan. Keşke yeni kartlarda da olsa laptop rami gibi ekstra ram takılabilse çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.