Şimdi Ara

ekran kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kullandığınız notebook ların ekran kartlarını ve hangi oyunları hangi seviyede oynattıklarını merak eden biri var. O da notebook lamayı düşünüyor. PAylaşımlı alıp almamkta ise kararsız şu an.



  • Çok geniş kapsamlı bir soru ama kısa bi özet yapayım aklıma gelen kartlarla;

    Paylaşımlı kartlar (intel ve ati): Bu tip paylaşımlı ve anakarta entegre grafik çekirdekleri genellikle ofis uygulamaları içindir. Ancak oyunların büyük kısmını (şu an için) düşük çözünürlükte ve görüntüyü güzelleştiren bir çok özelliği kapatark oyunları oynayabilirsin.

    X300 tipi kartlar: Bu kartların çekirdekleri ati radeon X300'dür. Bu kartlarla yine düşük çözünürlükte bir çok oyunu oynayabilirsin. Paylaşımlı kartlara göre daha iyidir.

    GeForce6200tc : Bu tip kartların kendilerine ait az da olsa ya da yarı yarıya hafızaları vardır. Çekirdek olarak X300'den çok daha iyidir. Hafıza olarak bir kısmını da sistem hafızasından alır. Ama performansları iyidir. Oyun oynamak için tercih edilebilir.

    AtiX700 ve GF6600: Bu kartlar dizüstü sınıfında en üst performanstadırlar. Genellikle oyun oynanacaksa bu kartlar seçilmelidir. Kendilerine ait hafızalara sahiplerdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.