Şimdi Ara

Ekran kartının ızgarasında renk değişimi olması yandığına kanıt mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartının ızgarasında renk değişimi olması yandığına kanıt mıdır? Ekran kartının ızgarasında renk değişimi olması yandığına kanıt mıdır? Ekran kartının ızgarasında renk değişimi olması yandığına kanıt mıdır? Ekran kartının ızgarasında renk değişimi olması yandığına kanıt mıdır?
    Ürünü sıfır aldım. Ben herhangi bir yanık kokusu almadım ama annem yanık kokusu aldığını iddia etti. Birkaç dakikalığına TV'ye taktık, görüntüde herhangi bir sıkıntı yoktu. Fotoğraflarda göründüğü gibi. Adamları aradığımda fabrikadan öyle çıkıyor dediler. Yanmış ekran kartı mı göndermişler? Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX 4070 EAGLE OC 12GB GDDR6X DLSS 3 192Bit NVIDIA Ekran Kartı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ekran kartını msi kombustor ile stres testine sokun. Sorunsuz bir ekran kartı stres testinde sıkıntı çıkarmaz. Sorun varsa zaten tamamen donma(Test sırasında anlık donmalar olabilir) mavi ekran hataları, siyah ekran vs... alırsınız.

İster msi kombustor ile isterseniz farklı test programları ile stres testi yapıp kartı kontrol edin.

Kolay gelsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.