Şimdi Ara

Ekran kartını sökünce bilgisayar donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba pc özelliklerim g4560 işlemci, asrock h110m anakart, galax 1050ti ekran kartı, aerocool vx500, seagate 1tb hdd 7200rpm.

    Sorunum, bilgisayarı 5-6 aydır stabil kullanıyorum. Daha sonra ekran kartını söktüm. Bilgisayar donmaya başladı. İnternette gezerken wordde yazı yazarken video izlerken donuyor görüntü öyle kalıyor mouse klavye hiç bir şey işlemiyor. Bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum.
    1050ti driverlarını falan sildim. Yine donmaya devam etti. İşlemci üzerinde hd graphics 610 driverını güncelledim yine donmaya devam etti. Bütün ekran kartı driverlarını sildim, yine donmaya devam etti. Format attım hiç bir şey kurmadım yine dondu. Hd graphics 610 driverı kurdum yine dondu. Daha sonra 1050ti geri bağladım driverını kurdum donma problemi ortadan kalktı. Ekran kartını yine söktüm yine donmaya başladı. Sorun işlemcide olduğunu düşünüyorum. Sizce durum nedir? Bu arada ramleri söktüm yer değiştirdim hdd kabloları yeniden bağladım vs yine donmaya devam etmişti onları da denedim. Yardımlarınız için teşekkürler.



  • eski sürücün için ddu proğramını indirip kaldırmayı dene sonrasında onboard ekran kartını tekrar kur sonucu yaz buraya
  • ekran kartını sokerken cpu fanının kablosunu yerinden cıkartmıs olabılırmısın? cpu ısınınca sıstemı kıtleyebilir yada reset attrır, ayrıca 1 den fazla ram mevcut ise tek tek denemeni oneririrm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.