Şimdi Ara

Ekran Kartından Telefona Görüntü alınabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı

Dün bir kablo siparişi verdım HDMI to Micro USB bu kablo ile Ekran kartından Telefona görüntü verebilirmiyim ? Tekrar ediyorum. Anakarttan USB ile Bilgisayarın Masa üstü görüntüsünü alabiliyorum.
    Fakat sorduğum bu değil Ekran Kartından Telefona Görüntü verebilme imkanım varmı ?

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Valla çılgınca olduğunun bende farkındayım hocam ama kendi VR'mi geliştiriyorum. 😂 aslında bir kablo buldum hdmi to usb hocam size kabloyu göndereyim sizde bir bakın. Direk ekran kartından telefona sanki bir lcdmiş gibi görüntü vermek amaçım bunu ana kart üzerinden gerceklestirdiğimde VR a takınca grafik kalitesi kötü demiyimde pikseller belli oluyor. Yani şuanda samsung s7 edge kullanıyorum çözünürlük ayarı 2560x1440 WQHD oluyor. Anakart üzerinden bu kaliteyi alabileceğimi sanmıyorum direk ekran kartından alırsam. Daha kaliteli bir görüntüye sahip olabilir. LCD Monitörden android cihazlara görüntü alabilen gördüm. Acaba ekran kartına hdmi taktımmı android telefona görüntü verebilirmiyim ? Bir bakımı 2.monitör gibi

Bu ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juxs -- 5 Ekim 2018; 14:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çünkü Telefon için Olan VR Gözlüğünü Bilgisayar Moduna Dönüştürdüm. Dene bilir. Fakat Grafik Kalitesi Görüntüyü USB üzerinden Anakarttan aldığım İçin Kalitesiz demiyimde Piksel Piksel Oluyor. Eğer Ekran kartına bağlayabilirsem. Piksel ayarını yapabileceğimi düşünüyorum.

Donaımsal olarak telefonu değilde, telefon ekranı vb boyutunda bir lcd ekran ile kendi VR headset'ini yapabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=K5LwlyJRaMM

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.