Şimdi Ara

Ekran kartımın fan kablosunu söküp sesten kurtulmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar

    Elime ikinci el bir Asus 2GB HD6570 düştü. Normalde G4600 ın içerisinde ki dahili GPU yu kullanıyordum ondan sonra ilaç gibi geldi. Tek oynadığım oyun var oda LOL. Bu arada Full HD çözünürlükte yüksek ayarlarda 130 160 FPS arası alıyorum. Tavsiye ederim LOL için. Herneyse kartı alınca termal macununu yeniledim. Bildiğiniz üzere üzerindeki fan ufacık birşey. Boşta iken 39 derece fan çalışıyor iken yük altında ise fan çalışıyor iken 53 54 derece oluyor. Fanı durdurup yük altına soktugumda ise 62 63 dereceyi gördü dahada geçmedi furmark ile. Neden fanı istemiyorum çünkü gürültü yapıyor gürültüden nefret ederim şimdi ben bu fanı söksem birşey olur mu ? Bu ekran kartının ortalama çalışma sıcaklıgı nedir. Fansız yük altında 63 dereceyi geçmeyen karta asus neden fan koyuyor. Kafamda deli sorular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 13 Eylül 2018; 23:15:25 >



  • onu cikarip sessiz bir 12 lik taksan olur bence ekran kartiyla beraber kasayi bile havalandirir

    soru montaji hangi sekilde yapacak oldugun. ekrankartlari icin ozel satilan cercevesiz fanlardan bak bence sogutucuya uygun birtane illaki vardir. iki ayagi sabit tutsa yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Aslında çinden orjinal boyutlardaki fanını alacağım ama 30 gün sürüyor gelmesi 12cmlik alıp üstünkörü kelepçe ile baglamakta istemiyorum kasamın havalandırması oldukca iyi sayılır yeni bir kasa galiba bu sayede ekran kartı soguk kalıyor. Sökecem ulan bu fanı

    Düzenleme: Fanı sökmeyin arkadaşlar furmarkda 75 dereyi geçiyor o minicik fan 20 derece fark ediyor. Fanı eskiyen arkadaşlar aliexpress de 6 dolar şuan yani 36 lira alabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 14 Eylül 2018; 0:58:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.