Şimdi Ara

Ekran kartımı yanlış algılıyor, Driver bulmuyor ve yüklemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Lenovo z585 laptop sahibiyim. Normalde içinde bulunan ekran kartı HD7670m ve 7660g

Bu gün gta 5 de algılamama problemleri olduğu için sürücüleri kaldırdım. Fakat kendisi otomatik güncelleme yaptığında HD7600 ve 7660g+7600 olarak gösteriyor benim kartları. İnternette indirmediğim driver, gezmediğim site kalmadı diyebilirim.

Amd catalyst güncel versiyonu, laptopun kendisinde bulunanı, crimson beta versiyonunu vs. her şeyi denedim fakat kartı 7670m olarak görmüyor. Lenovonun ve amd nin sitesinde karta özel tek driverda indiremiyorum.

Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.

Edit: Şimdi güncelleştir sekmesinde var olan sürücüden seç dedim ve Hd7670m i kendim seçtim fakat bu hatayı aldım ; "Bu aygıt için seçilen sürücü bu windows sürümünü desteklemiyor"

İşletim sistemim: Windows 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A53F378 -- 5 Nisan 2016; 23:36:11 >

• Sorunu çözdüm. Benzer driver sorunu yaşayan arkadaşlar şunu deneyebilirler;

Denetim masası>Aygıtlar ve yazıcılar>Bilgisayar simgesine sağ tık>Aygıt yükleme ayarları> Evet bunu otomatik olarak yap> değişiklikleri kaydet.

Sonra aygıt yöneticisinden gpu ları güncellerseniz orjinal driverları windows yüklüyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.