Şimdi Ara

Ekran kartım ölmüş mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • R9 270x. Sizce bu neden oluştu, nasıl çözülebilir. Tam askerden geldiğim, kafa dağıtayım dediğim bir zamanda böyle bir şey yaşamam moralimi silkti attı. Para da yok ki muadili bir şey alayım diyeyim.

    Ekran kartım ölmüş mü?


    Ekran kartım ölmüş mü?







  • onboard varsa onu dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K120

    onboard varsa onu dene
    Dünden beri onboard kullanıyorum zaten onda sorun yok.
  • Hayırlı teskereler devrem heralde sen de 3/A idin Aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor. Ünlem falan var mı? Ekran kartının özelliklerine bakınca aygıt durumunde ne yazıyor? Bunları atar mısın? Bir de driveri komple silip tekrar denedin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lnsane

    Hayırlı teskereler devrem heralde sen de 3/A idin Aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor. Ünlem falan var mı? Ekran kartının özelliklerine bakınca aygıt durumunde ne yazıyor? Bunları atar mısın? Bir de driveri komple silip tekrar denedin mi?
    3a evet. Valla devrem ekran pasparlak bir şey görünmüyor da onboard uzerinden baglanip surucuyu ddu ile kaldirdim olmadi. Gpuya fon makinesiyle isi falan ver dediler onu yaptim. Milyon tane sey denedim olmadi vesselam. Kart cortlamis. Param olsa kaldirip atar ikinci el bir sey alirim da is yok para yok iki kafa dagitalim oyun oynayalim dedik ki tek zevkimiz bu ondan da olduk. Sana yemin ediyorum 9600 gt ayarinda bir sey olsa elimde onu kullanirim en azindan age of 3 falan oynarim. Hd 3000 var onboardda hicbir sey yapilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok yazılımsal olabilir di de ondan sordum. Donanımsal müdahale den önce bi windowsu yeniden kursaydın bi deneseydin. Bazen böyle şeyler sadece yazılımsal olabiliyor. Teknik servisim başıma geldi böyle işler. Ama ilk açılıştan bios ekranından itibaren bunu yapıyorsa zaten yapacak birşey yok geçmiş olsun. Aynen insan o saçma sistemden çıkınca biraz kafa dağıtması gerekiyor anlıyorum seni.
  • windows arama çubuğa "yüksek karşıtlığı aç veya kapat" yazıp açtığınızda oradaki özellik açık haldeyse kapatmayı deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.