Şimdi Ara

ekran karti yakma yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ekran kartimin gsrantisi az kaldi ve coil whine ve birkac sorunu var. degisim veya iade yaptırmak istiyorum sadece bu sorunlardan kabul etmeyebilirler pek guvenmiyorum firmaya. islemcim su an yok pc kapali halde yakma imkani yoktur herhalde. var mi tavsiyeniz?

    veya baska bir pc ye taksam pc ye zarar vermeden ve dogal sekilde nasil yakabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7416DD784 -- 19 Ağustos 2017; 23:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oc ile olabilir belki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TallMan

    hocam iyisin trollsun de kartin yarin itibariyle 9 gun garantisi kaldi servis mallik yapar da bir cozum getirmezse garantisi bitecek kart gelene kadar. fanda bosluk gibi bir sey var bosta calisirken cizirti yapiyor ve sicakliklar cok yuksek bir oyuna girip ciktiktan sonra kart sogumuyor bosta 50 civari yukte de 85e kadar cikiyor ve performansi azaliyor programdan bakiyorum cekirdek hizlari dusuyor. gecmiste defalarca yuk altinda isinip kapandigi da oldu. ben garanti olsun diye yakmak istiyordum

    Yakmak istiyorsunuz ama servis bunu anlar ve kullanıcı hatası deyip geri gönderme ihtimali var bunu unutmayın hocam zaten kartınızın sorunları varmış o şekilde yollayın yaparlar yada yapamazlarsa yenisini vermek zorundalar zaten yakma işlemi sizi daha çok sıkıntıya sokabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.