Şimdi Ara

Ekran Kartı Temizliği Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bnm asus gtx560ti ekran kartım var alalı 5-6 ay oldu. Ama şimdi fanlarının arka kısmı çok tozlu. fanlar ufak ve arka kısımlarını temizleyemiyorum. Ne yapmalıyım ayrıca lcd temizleyici sprayle nemli bir bez yapsam o şekilde silsem sorun olur mu? fanları

birde işlemci soğutucusunun demir kısmını çıkarmadan nasıl temizlerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 3 Eylül 2012; 0:44:47 >

|-BuraK-|
  • O kadar ufak tefek toz parçalarını büyütme silmeye felan da gerek yok bi komprasör bulup ekran kartı fan ve soğutucularını aynı şekilde işlemci soğutucusunu ve psu nun tozunu attırman yeterli olacaktır.
  • hocam fan rengi siyahtı arka kısmı şimdi beyaz yani bence baya tozlu. Kompressor yok maalesef elektrik süpürgesi var ama oda arkadaki tozları alcak kadar güçlü müdür bilmiyorum. Haf 912 çok delikli kasa o yüzden olabilir diye düşünüyorum

|-BuraK-|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı yardımı
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Acil Yardım !!!!
    11 yıl önce açıldı
    ekran kartı önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.