Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Asus P5LD2 anakart
    2x512mb ddr2 533@625mhz
    6600gt
    vs.

yukarıda ki gibi bir sistemim var.Ekran kartı değişme zamanı geldi artık.Oynayacağım bir kaç oyun var sırf onlar için alıyorum.Bana transformersı - tdu yu ve bunun gibi bir kaç yüksek grafik kartı isteyen oyunu 1280x1024 çözünürlükte full aa af de oynatacak kart lazım.8600gt ler var ama işin için aa af girince 128 bit veri yolu yüzünden yolda kalıyor diyorlar.Şimdi 8600 benim işimi görür mü?Birde baktım ikinci elden uygun fiyata 1900gtler var ki 256 bit kartlar yoksa ikinci elden 1900gt - xt gibi kartlara mı bakmalıyım...

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • şunun şurasında 2 ay daha oyun oynayabilirim össye çalışmaya başlayacağım.2 ay içerisinde oynadım oynadım yani.İlk mesajda bahsettiğim oyunları full detayda herşey açık 1950pro ile oynayabilirmiyim?

Orjinalden alıntı: lastingmoon

biraz daha sık kendini 2 . seri kartları bekle kardes azıcık nostalji yap bu ara

bende sonbahara kadar beklemenizi öneririm yeni kartlar çıkacak.
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi.
    6 ay önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi >>>
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • transformersi bilmiyorum ama bende sapphire radeon x1950pro var tduyu full akıcı bir biçimde oynayabiliyorum.
    Belki yardımı dokunur:
    http://forum.donanimhaber.com/m_15883396/tm.htm
    (oyunlar için ilk sayfada söylediğim fpsler en az 10 fps arttı formattan sonra 2. sayfada var yazdım
  • peki directx 10 şu an için gerekli mi?Lost planet falan çıktı görüntü farkı çok mu?

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

durumumu belirttim.öss ye çalışmaya başlayacağım 2 aylık bi zamanım var oyun için en fazla.2600xt ler gözüme takılmaya başladı.8600gtlerle nasıl bu 2600xtler?

hayatımda en çok oyun oynadığım senedir öss ye hazırlandığım sene.. fallout 2 çıkmıştı valla esir olmuştuk :) günde 8 saat ders çalışamayacağına göre kalan zamanda oyun oynamaya çok müsait bence ;)

şimdi öss dersin, sonra ünv dersin daha sonra iş geliyor valla en zor işte çalışırken oyun oynamak :)
    biraz off-topic oldu ama sana tavsiyem vaktin kıymetini bil bol bol oyun oyna. zekayı açar şüphesiz ;)
  • Ben Shappire 1950 GT Aldım 256 mb 256 Bit veriyolu kullanıyor. Benim aldığım AGP versiyonu, bir aksilik olmazsa en kısa zamanda ekran kartını takıp adlığım değerleri forumda paylaşırım Bana kalırsa en büyük eksiği DX10 olmaması ama bence çokta büyük bir sorun yok
  • ya banada yardım etsenize.ben hiçbişey anlamam bu ekran kart ayrıntılarıyla falan.yok psu falan vs. benim ekran kartı çok kötü.oyunları kasa kasa oynamasını istemem.bnmki fx 5200powercolor x1950pro alıcam internetten.güvenli şekilde gelirmi.benim pc özellikleri bunlar 512 mb ram pentium 4 3.00 ghz falan.dx10 olması ne farkediyo

Orjinalden alıntı: spice boy

ya banada yardım etsenize.ben hiçbişey anlamam bu ekran kart ayrıntılarıyla falan.yok psu falan vs. benim ekran kartı çok kötü.oyunları kasa kasa oynamasını istemem.bnmki fx 5200powercolor x1950pro alıcam internetten.güvenli şekilde gelirmi.benim pc özellikleri bunlar 512 mb ram pentium 4 3.00 ghz falan.dx10 olması ne farkediyo

Alacağın yere bağlı olarak gelir de, senin sistem bayağ eski, yani ekran kartı alırsan faydasını görürsün ama ram de sorun çıkartır sana. Bi de ana kartın pci ex destekliyor mu ona bir bak. Yoksa AGP versiyonunu almak zorunda kalırsın.
    DFI LanParty DK P35-TR2S , Intel E7200 @3200, 4GB TeamXtreme Dark 1066 MHz (2048x2) , Zotac 9500GT , Western Digital 250 GB (WD2500KS) + Western Digital 320 GB (WD3200KS) + Seagate 7200.7 160 GB(external) , Creative X-Fi Fatal1ty , Aopen H600b, High Power 560Watt Modüler PSU
  • 8600gt benim işimi görecek gibi.2600xt ile 8600gt arasında ne kadar fark var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.