Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun ekran kartı aldım Asus GTX 650 ti demin taktımda pc ısıgı yanıor ekran kartındaki ısıkta yanıor fakat monitore ekran gelmiyor. Lutfen yardım edın.

Ekran Kartı : Asus GTX 650 TI
    Anakart : ASROCK N68C-GS
    PSU : XIGMATEK 500 W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4351 -- 29 Ocak 2014; 14:28:15 >

• ali4351 A kullanıcısına yanıt
    tüm kabloları doğru takıp, ekran kartına pcie soltuna düzgünce oturttuğuna emin misin?

bir de monitör ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı kontrol et, vga-dvi-hdmi girişlerinin doğru düzgün takılı olduğuna emin ol derim...

dün aldığın kartın bozuk olma ihtimali ise zayıftır... bi dediğim gibi bağlantıları tekrar kontrol et, gerekirse kabloları değiştir. çalışacağını düşünüyorum.

bir de güç kaynağının çıkış gücü yeterli mi ona emin ol, 450W civarı (mümkünse üstünde olması gerekir o ekran kartı için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

tüm kabloları doğru takıp, ekran kartına pcie soltuna düzgünce oturttuğuna emin misin?

bir de monitör ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı kontrol et, vga-dvi-hdmi girişlerinin doğru düzgün takılı olduğuna emin ol derim...

dün aldığın kartın bozuk olma ihtimali ise zayıftır... bi dediğim gibi bağlantıları tekrar kontrol et, gerekirse kabloları değiştir. çalışacağını düşünüyorum.

bir de güç kaynağının çıkış gücü yeterli mi ona emin ol, 450W civarı (mümkünse üstünde olması gerekir o ekran kartı için)

Tum kablolar dogru takılı ekran kartı dogru oturmus.

VGA baglantısıda takılı.

Guc kaynagı : XIGMATEK 80 plus 500 w

Resımde koycaktımda telde sarj yok flas acilmior :D

monitörün çalışır olduğuna emin misin peki :)
  • n1ghtr4v3n kullanıcısına yanıt
    Monitor calisior Sarı ısık yanıor onun yeşil olması lazımdı.

Eski ekran kartını cıkarmadan once driverini silmemistim ondan olabilirmi ?
  • Yardimci olacak yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Ekran Kartını da taktım ondada acılmadı psuyu da yeni almistim onları baglarken mi sorun cıktı acaba ?
  • sorun cozuldu saolun :)
    Hocam neymiş problem? Belki başkası da yaşar yardımcı olmuş olursunuz (: Aktarırsanız sevinirim.
  • psunun kablosunu islemciye takmayi unutmusum :D
    Takinca duzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.