Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 kullanıyorum bu uygulama pencerelerindeki kenarlıklarda renk bozulmaları oluyor ekran kartını da yeni aldım sorun donanımsal mı yazılımsal mı?

İNTEL CORE İ7 6700K 4.5 GHZ | ASUS ROG STRİX-GTX 1070 OC 8GB | ASUS Z170 PRO GAMİNG | KİNGSTON HYPERX FURY DDR4 16 GB | CORSAİR RM750X WATT PS | ZALMAN NEO 11 |ASUS VG528QR 165 HZ MONİTÖR| SAMSUNG EVO 960 250 GB SSD | 1 TB SEAGETE HDD | 1 TB WESTERN DİGİTAL HDD | CORSAİR H105 EXTREME | LOGİTECH G502 PROTEUS SPECTRUM RGB | LOGİTECH X540 5.1 | STEELSERİES ARCTİS 3 7.1
  • cep telefonuyla cekerek sorunu gosterebilir misin?

ekran kartinin surucusunu kuramamis yanlis kurmus olabilirsin.donanimsal sorun olsa ekranin her yerinde bozulmalar olur ozellikle dur sunun kenarinda bozulayim demez.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

cep telefonuyla cekerek sorunu gosterebilir misin?

ekran kartinin surucusunu kuramamis yanlis kurmus olabilirsin.donanimsal sorun olsa ekranin her yerinde bozulmalar olur ozellikle dur sunun kenarinda bozulayim demez.

Buyrun hocam.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ekran kartı sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İNTEL CORE İ7 6700K 4.5 GHZ | ASUS ROG STRİX-GTX 1070 OC 8GB | ASUS Z170 PRO GAMİNG | KİNGSTON HYPERX FURY DDR4 16 GB | CORSAİR RM750X WATT PS | ZALMAN NEO 11 |ASUS VG528QR 165 HZ MONİTÖR| SAMSUNG EVO 960 250 GB SSD | 1 TB SEAGETE HDD | 1 TB WESTERN DİGİTAL HDD | CORSAİR H105 EXTREME | LOGİTECH G502 PROTEUS SPECTRUM RGB | LOGİTECH X540 5.1 | STEELSERİES ARCTİS 3 7.1

• sa arkadaşlar k.b yeniyim benim pc intel hd graphic 5500 ve amd radeon r5 M330 var degiştirilebilir grafik yapılandır secenegi cıkmıyor . driverleri felan güncelledigim halde

Ekran kartı sorunu
  • win10 demistin di mi yukseltme yoluyla mi kurdun surucusunu kendi kurdu yoksa iso'dan format mi attin surucusunu sen mi kurdun?karti baska makinede ya da baska karti makinende deneme sansin yoksa farkli windows kurabilirsin 7 veya 8.1.bana yazilimsal bir sorun gibi geldi keske oyle olsun kartin bozulmasindan iyidir.farkli iso'dan da kurabilirsin win10'u cikmis cunku bu ara su adreste yenisi.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

win10 demistin di mi yukseltme yoluyla mi kurdun surucusunu kendi kurdu yoksa iso'dan format mi attin surucusunu sen mi kurdun?karti baska makinede ya da baska karti makinende deneme sansin yoksa farkli windows kurabilirsin 7 veya 8.1.bana yazilimsal bir sorun gibi geldi keske oyle olsun kartin bozulmasindan iyidir.farkli iso'dan da kurabilirsin win10'u cikmis cunku bu ara su adreste yenisi.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

İso dosyasıyla attım formatı hatta en güncel olanı indirdim.hd 5570 var onu taktım onda da yapıyo gibi.Bir gram anlamadım bu işten.

• monitörünüzün görüntü ayarlarını auto ya çekmeyi deneyin yada elle ayarlamayı deneyin kartla ilgili bir problem olmayabilir monitörü kurcalayın biraz tam yerleştirmesi lazım oğeleri ekrana kenarlarda bu şekilde kırılma olmaz o zaman....

Edit: yeni fark ettim ekran kenarı değilmiş program arayüzü imiş şu halde farklı ekran kartında da aynisi var ise başka bir monitör-Tv fark etmez test ediniz daha kesin sonuç almak adına sonucu bildirin karttanmı monitordenmi kaynaklanıyor anlamiş oluruz en azından....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 24 Mart 2016; 21:15:23 >
    ATI Ekran Kartı Tam Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapiyor gibi derken biraz mi yapiyor bu kadar olmadan?iki farkli kartta da yapiyorsa ikisinin de bozuk olma ihtimali yoktur ya surucude bir salaklik var ya da baska windows kurup bakacaksin.surucuyle oynamak daha kolay en son degil biraz eski surucu kur bakalim ne oluyor?

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

• Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Tv test ettim şimdi sonuç

Ekran kartı sorunu

• peki bu sorunun çözümü var mı?Birde ben bu crimson driver kaldırdım tekrar yüklediğimde bir sorun oluyor yazılımı açamıyorum qt5 dll dosyaları eksik diyor.Sağ tık yapıncada amd gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.