Şimdi Ara

ekran kartı seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hd 5570 sapphire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: Fezatoo

300 tl bütcem var işte psu ve ram de alıcağım için geriye 150 tl gibi miktar arıyabiliyorum daha fazla ekleyemem benim anakarta bunlar uyum sağlar mı peki ?

sağlar sen herşeyi vatan %25 ile alırsan 70e psu 30a ram 200e ekran kartı alırsın 5770in olur

her hafta sonu indirim oluyormu ve her üründe de yapıyorlar mı %25 indirimi eğer öyleyse vatandan http://www.vatanbilgisayar.com/his-h577qt1gd-hd5770-iceq-5-turbo-gddr5-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52489 ve http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-pc26400_2gb_cl6-2gb-ddr2-800mhz-cl6-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=35957bunu alsam hafta sonu 2 si ne kadar yapar.
    psu için de http://www.hepsiburada.com/liste/inca-ips-500w-140mm-fan-4-sata-4-pata-super-sessiz-gercek-guc-power-supply/productDetails.aspx?productId=bd999245&categoryId=1012 bunu almayı düşünüyom. benim monitor eski tip yani lcd felan değil ekran kartınla bir uyuşmazlık olurmu yada anakartla bir uyumsuzluğu ?

• quote:

anakart yada monitor uyuşmazlık olmaz dvi konnektor kullanırsında ddr2mi anakartın eğer öyleyse ddr2 ram alırsın.saydıklarım indirimle 300e geliyordu

anakartım ddr2 ram onu alıcam işte onda sorun çıkmaz da indirim le ram ile ekran kartı kaça gelir acaba ona göre ona para ayırırdım kalan ile de psu yu sipariş ederdim yarın bu arada o psu yeteli olur değilmi ? herşey için şimdiden sağol

quote:

Orijinalden alıntı: Fezatoo

quote:

anakart yada monitor uyuşmazlık olmaz dvi konnektor kullanırsında ddr2mi anakartın eğer öyleyse ddr2 ram alırsın.saydıklarım indirimle 300e geliyordu

anakartım ddr2 ram onu alıcam işte onda sorun çıkmaz da indirim le ram ile ekran kartı kaça gelir acaba ona göre ona para ayırırdım kalan ile de psu yu sipariş ederdim yarın bu arada o psu yeteli olur değilmi ? herşey için şimdiden sağol

indirimle 250ye falan gelir ram ve ekran kartı ancak ram çok pahalı ya mevcut ramın 2gb ise almaya değmez

ramım 2 gb zaten de call of duty 6-7 gibi oyunlar için yeterli olurmu sizce ramı sonra da alabilirm eğer yeterli olursa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı yardımı
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Acil Yardım !!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.