Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben büyük bi oyuncu değilim call of duty miş battlefield miş işim olmaz. Oynadığım tek bir oyun var oda online bir oyun şu anda bilgisayarımda ekran kartı olmadığı için onboard kullanıyor, çok vasat bir performansı var oynadığım online oyundan zevk alamıyorum lagdan,kasmadan,takılmadan geçilmiyor. Oynadığım oyun zaten düşük bir sistem istiyor sadece ekran kartından kaybediyorum. 100 tl yi geçmeyen bilgisayara takviye yapmamı gerektirmeyecek ve sistemime uyumlu bir ekran kartı arıyorum.

İşlemci
    Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHz ( 2 CPUs )
    Anakart
    GİGABYTE G31M-ES2L
    PSU
    230 WATT PSU

• quote:

Orijinalden alıntı: mrctyln53

Merhaba arkadaşlar ben büyük bi oyuncu değilim call of duty miş battlefield miş işim olmaz. Oynadığım tek bir oyun var oda online bir oyun şu anda bilgisayarımda ekran kartı olmadığı için onboard kullanıyor, çok vasat bir performansı var oynadığım online oyundan zevk alamıyorum lagdan,kasmadan,takılmadan geçilmiyor. Oynadığım oyun zaten düşük bir sistem istiyor sadece ekran kartından kaybediyorum. 100 tl yi geçmeyen bilgisayara takviye yapmamı gerektirmeyecek ve sistemime uyumlu bir ekran kartı arıyorum.

İşlemci
    Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHz ( 2 CPUs )
    Anakart
    GİGABYTE G31M-ES2L
    PSU
    230 WATT PSU

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

Çalışırsa bu kart çalışır o psu ile ...

• psu düşük olduğu için fazla seçenek yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

ama oyundaki takılmaların sebebi netin yavaşlığı veya ramin düşüklüğü de olabilir. 1gb dan az ise ram. oyun hangi oyun bu arada ?
    ekran kartından olduğundan eminsen al bu kartı.
  • en fazla 5570 takin 230watt guc kaynagina. giris seviyesi karttir cok fazla birsey beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 9 Kasım 2013; 23:17:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.