Bildirim
Ekran kartı Monitör Uyumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 kartta 1080p 50hz için fazlasıyla yeterli güçte hangisi daha ucuzsa onu alabilirsiniz hatta 390x modeli yerine bi alt modeli olan 390 modelinede bakabilirsiniz sonuçta monitörünüz 50hz oldugu için 50fps nin üstünde alıcagınız deger hiç bir işinize yaramayacak ilerde monitörünüzüde 1080p 120hz lik bir monitörle degiştirirseniz çok güzel verim alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
anladım teşekkür ederim _____________________________ -
Rica ederim.
Bu arada monitörlerde bulunan gecikme süresi adında bir özellik bulunur genelde bu 1ms ile 10ms arasında olması makuldur ancak bu deger televizyonlarda çok daha fazladır televizyonunuzun gecikme degerlerinide gözden geçirmenizde fayda var yoksa ghosting ve input lagla karşılaşabilirsiniz.
Ghosting ve input lag konusunda katiliyorum, 390x alan birinin tv si de saglamdir diyerekten pek sorun olmaz heralde :)
sistemim bu
İşlemci:intel core i5 6600 3.3 ghz 6mb lga 1151
Anakart:asus h110m-k 2133mhz ddr4 soket 1151 usb3.0 matx
Ekran kartı:sapphire bitro r9 390x tri-x 8gb gddr5 512bit dx12
Bellek: kingston ddr4 8gb hyperx fury black 2133 mhz
Hdd:wd 1tb 3.5 blue 64mb 7200 rpm sata 3 disk
Ssd: ssamsung 850 evo 120gb 2.5 sata3
Kasa:dark n10 5 fanlı fan kontrolcülü usb 3.0 pencereli kasa
Güç kaynağı:high power 750w 80 plus bronze 56a 12v
benim asıl sorum monitörün bu sistemde performansı nasıl olur hiç anlamıyorum bu konulardan
monitör:SEG 26LE3DW-SNM LED TV
lik buhttp://www.bilio.com/led-tv-lcd-tv-oled-tv-c3164/seg/26le3dw-snm-led-tv-p144329075/#tab=spec_____________________________
-
siz bu televizyona sahipmisiniz yoksa alıcakmısınız eger henüz almadıysanız 596 liraya çok daha güzel alternatifler var.Bu arada ürünü googleda arattıgımda 3D li bir model çıkıyor sizin televizyonunuzda 3D yi destekliyor ancak 3D kiti yoksa muhtemelen çok fazla input lag yapmaz genelde 3D deteskli modeller 26ms gibi gecikme sürelerine sahip oluyor 26ms kabul edilebilir bir deger.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 21 Mart 2016; 17:51:07 >_____________________________ -
sahibim bide hd olmayan yatan bir monitör var
_____________________________ -
ben bu tv ye xbox 360 bağlamıştım görüntüsü gerçekten iyi ama sistemim gta 5 gibi oyunu 70 fps de oynatabilir ama bu tv ile en fazla 50 fps alırım buda beni üzüyor _____________________________ -
bence sistemi kurun ekran kartsız onboard işlemcinin üzerine gömülü ekran kartıyla çalıştırın anakartın üzerinde ki hdmı girişlerinden birine baglayın diger ucunuda televizyona bağlayın herhangi basit bir fps oyun yükleyin deneme amaçlı eger nişan almada ve ateş etmede gecikmeler oluyorsa siz mousea bastıktan bir kaç saniye sonra tepki alıyorsanız televizyonda input lag var demektir yoksa sorunda yok demektir eger olurda input lag olursa ona göre yeni bir monitör alırsınız ekran kartınızın bütçesinden kısarak ekran kartınıda r9 380-r9 380x civarı birşey alırsınız sistemiz çok güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 21 Mart 2016; 18:09:54 >_____________________________ -
Amd ekran karti alma onumuz yaz cok fazla isinir sistem gtx 970 seni idare eder.
hangi amd kartları kullandın emir
390x yerine 970 seçemem malesef ama ilgin için teşekkür ederim
x550, x1650 pro, hd3600 . Fakirim tamam
eksen bilgisayar hakkında bilgin var mı ? _____________________________ -
kesinlikle öle birşey sölemek istemedim hatta tersine çok köklü bir kullanıcısın sölemeye çalıştıgım her ne kadar kartların güç tüketimleri fazla olsa da çok fazla tdp degerleri olsada özel sogutuculu modeller genelde bu sorununu aşmış oluyor mesela 290x ne kadar çok fazla güç tüketimine sahip bir kart olsa da ne kadar çok tdp degerine sahip olsada sapphire vapor ve trix sogutmalı modelini kullanan bir arkadaşım dahi bu kart neden ısınıyor demedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 21 Mart 2016; 18:37:18 >_____________________________ -
genelde inventus sinerji ve amazon kullanıyorum ama evet kasayı bende eksenden aldım garanti konusunda iyi olduklarını söleyebilirim ama kargo konusunda biraz tutarsızlar. _____________________________ -
Şaka yapıyorum zaten hocam alınmayın lütfen :)
Eski kullanıcıyım ama amd nin hep eski mimarilerini kullandım yenilerini bilmem, ama ekran kartı bölümünde r9 380 başlığını hep ısınıyor diye görünce r9 380 almaktan vazgeçmiştim .
Oyun oynamayı çok fazla sevmediğimden onboard takılıyorum şuan o yuzden amd hakkında bir yorum yapamayacağım daha fazla._____________________________ -
geç olsun güç olmasın benim korktuğum kasayı onlar toplıcak içine farklı ürün veya kullanılmış ürünler koyarlar mı _____________________________
Benzer içerikler
- faz değişimli termal ped
- intel iris xe graphics
- ekran kartı testi
- ekran kartı tamiri
- intel arc b580 alınır mı
- gpu nedir
- rtx 3090 ti
- 5070 super
- rx 7800 xt
- rtx 4070
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt