Şimdi Ara

Ekran kartı - Mining - Garanti üçgeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Mining için aldığımız kartların garantileri dolmak üzere 4-5 ay içinde. Yeni seri çıkınca kartları güncelleyecektik ancak şu an için çıkmayacak gibi duruyor. Tahminen 1 yıl kadar daha mining'e devam

    Birazda aç gözlü olduğumuz için kartları yüksek güçte kullandık Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı ancak garanti biterse ve kartlar bozulursa ciddi zarar ettirecek.

    Kısaca yerimizde olsanız bu kartlar ile devam edip risk almayı mı tercih edersiniz? Yoksa kartları hazır fiyatları tam düşmemiş ve bozulmaya iyice yaklaşmışken 2.elde okutup yeni 3 yıl garantili bir seri kart ile mi devam edersiniz? Doğal olarak bu belirli bir bütçe gerektirecek. Teşekküler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 13 Haziran 2018; 10:34:15 >



  • Kaç kart var? Kaç derecelerde kullanıyorsunuz? Ne tür PSU'lar ile kullandınız? Kartlar ne? Hangi partner üretmiş? Bunların hepsi önemli detaylar.
  • 2.elde açık açık mining yaptığınızı söyleyip uygun fiyata verirseniz alıcısı elbet çıkar,bu sayede büyük bir risk ortadan kalkar,cebinizden yine bi miktar para çıkacak ama en mantıklısı satıp garantili devam etmez. Ama 2.elde "tertemiz,minig yüzü görmedi vs." diye ilan açanlardan olmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.