Şimdi Ara

ekran kartı ile ilgili lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 512 mb asus en8600gt silent ekran kartı var ekrean kartının PCI express veri yolu 8x gorunuyor normalde 16 x olması lazım nasıl duzeltebilirim .anakartımın markasıda asus m2a-mvp.
    lütfen yardımcı olursanız sevınırım.

www.yabandostu.com
    Av,Kamp,Gezi ve El fenerine Özel Forum
  • nvidia kontol panelinden sistem bilgilerine girince gösteriyor ordan gordum . ekran kartını güncelledim ama değişen br şey olmadı. düzeltmek için başka neler yapabilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter86 -- 8 Nisan 2008; 12:50:38 >
  • biostan da denedim düzelmedi . bir arkadaş bios u güncelle dedi acaba biosu güncellesem düzelir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran sorunu yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • b'lg'sayarima sag tikladim yonet>aygit yoneticisi>sistem aygitlari>pci veri yolu yazan yere sag tiklayip ozelliklere girdim orda kaynaklar kismina geldigimde altta bu yazi yaziyordu

Cakisan aygit listesi:Bellek Aralığı 0000000080000000 - 00000000FFFFFFFF kullanılabilir değil.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.