Şimdi Ara

Ekran Kartı fiyatları akıllara zarar artık oyun konsolda oynanır. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1200 tl ye 1050 ti satıldıktan sonra konsol almak elzem oldu artık elinde imkan olan varsa artık konsol alsın bu saat ten sonra 1200 tl ye de 1050 ti alınmaz

    Şu an imkanım olsa koşa koşa gider konsolumu alır paşa paşa oynarım.
  • pc tarafi cidden artik fiyatlar baya artti. mining muhabbeti yuzunden zaten pahali dediginiz ekran kartlari iyice zivanadan cikti.dolar desen zaten firladi. konsol he turlu daha avantajli. microsoft dan sonra sony de aylik uyelik olayina gececek buyuk ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar pc yerine konsola hücum ettiklerinde konsol fiyatları aynımı kalacak sanıyorsunuz. Arz ve talep dengesi bozulduğunda ister istemez konsol fiyatlarıda aşırı bir şekilde artacaktır. Hele bizde böyle açgözlü teknomarketler olduğu sürece. Ondan sonra bu ikinci elide etkiler. Bu döngü böyle devam eder gider. Allah yardımcımız olsun bu gidişle oyun oynamayı insanlara zorla bıraktıracaklar maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

    İnsanlar pc yerine konsola hücum ettiklerinde konsol fiyatları aynımı kalacak sanıyorsunuz. Arz ve talep dengesi bozulduğunda ister istemez konsol fiyatlarıda aşırı bir şekilde artacaktır. Hele bizde böyle açgözlü teknomarketler olduğu sürece. Ondan sonra bu ikinci elide etkiler. Bu döngü böyle devam eder gider. Allah yardımcımız olsun bu gidişle oyun oynamayı insanlara zorla bıraktıracaklar maalesef.

    Yanliz soyle bir hata yapiyorsun teorinde, rkran kartlari olayinda herkes tek kart alsa sorun yok hatta 2 kart alsa yine sorun yok. Herkes 4 konsol almiyacak ya arz talebi karsilayamasin minningciler 20 tane kart aliyor en kotu zikinti burda...



    Bahsettigin talep patlamasi ancak boyle bir senaryoda gerceklesir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TURK-ŞAD kullanıcısına yanıt
    Bende onu düşünerek yazmadım zaten. Milletin pc toplamayı bırakıp konsol almaya başladığını düşün birde? Seninde bildiğin gibi bir malda sürekli talep olması halinde doğal olarak o ürünün fiyatı artacaktır hele birde teknomarketleri bizimki gibi fırsatcı olanlarda rakamlar aşırı artıyor.Ben düşüncemi yazıyorum tabiki katılmayanada saygı duyarım. İlerde olacakları hepbirlikte göreceğiz zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 10 Şubat 2018; 18:3:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andaval andaval konuşuyorlar yaa.

    serbest piyasaymışta kimse karışamazmış.. istediği kadar alır isterse yakarmış kartları.. serbest piyasa ekonomisi olması dilediğin gibi karaborsacılık yapabileceğin anlamına gelmiyor.. piyasanın dengesini bozacak kötü niyetli alım satım sözleşmeleri TRde yasaktır sadece TRde değil dünyanın bütün ülkelerinde bu şekildedir..

    piyasayı bu noktaya getiren herkesin allah belasını versin.. sayenizde istemeye istemeye konsola almaya karar verdim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.