Şimdi Ara

ekran kartı fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [^]Yahu gittim aldım gel gelelim çalışmıyor mahlukat beni deli etti, neden olabilir? Acaba ekran kartının üzerindeki güç yerinde mi bir şey var yoksa bana bozuk bir şey mi kaktırdılar? kart tnt,bu arada bir soru daha,gerçi önceden sormuştum ama, bilhassa Ankaralılar, ya arkadaşlar benim bios pilinin yuvası darmadağın, öyle akapunturla çalışıyor bilgisayar, bütün Ulus'u dolaştım, Kızılay'ı gezdim, bir Allah'ın kulu derdime derman olamadı! Ben nereden bulurum bu pil yuvasını? Kimse yardımcı olamıyor burada ya, koca Ankara'da eski ve çalışmayan bir anakart bulunan herhangi bir bilgisayarcı yok mu ulaaaannnnnnnn!!!! [V]



  • Arkadaşım sen bu fanı PSU nun normal 12 volt kablosundan besleyip denedinmi.Eğer denemediysen bide öyle dene.
    İkinci konuya gelince Pil yuvan dağıldıysa onu oraya lehimle tutturabilirsin tabi biraz ince işçilik ister .En son çare olarak bozuk yada eski bir boarddan çıkartacan yuvayı.Başka şansın yok dostum..
  • bu fan için nakartın güç slotlarından birini dene.belki ekran kartının enerji slotu işe yaramıyodur.
  • pil yuvasını zaten lehimledim, güzel bir iş çıkardım yani ama pil durmuyor üzerinde onun içindir ki ben de bantladım, öyle iki tepik atsan kasaya bios sıfırlanıyor. eheueuheu :) Ben de her böyle olduğunda bios a girip ayar yapmaktan sıkıldım.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by home_sweet_chaos</i>
    <br />bu fan için nakartın güç slotlarından birini dene.belki ekran kartının enerji slotu işe yaramıyodur.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Bence de öyle çünkü dediğini yaptım. Alla alla ya, ne şanstır kardeşim yaf!
  • pil yuvasından enerji ayaklarından iki uç al pile lehimle ömrü uzun oldugundan seni idare eder ilerde pilin ömrü bitince degiştirirsin kabloları +/- uçalarına dikkat ederek lehim yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.