Şimdi Ara

Ekran Kartı dxdiag'da Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptopumu daha yeni aldım. Ekran kartı dxdiagda gözükmüyor acaba niye ? Önemli olmayabilir ama kafamı kurcalıyor şu an :D

    AMD 7570 ekran kartı var ama dxdiagda Intel HD Graphics Family falan filan yazıyor. Laptopu deposundan aldık bu yüzden Ubuntu ile geldi, bilgisayarcı da ben gidip alana kadar driverları falan kurmuş. Şu an bilgisayarda Catalyst şeyi falan da yüklü sanırım driverları tamamdır. Bütün driverları internetten indirerek kurmuş haliyle hepsi de günceldir yani. Ama dxdiagda gözükmüyor ekran kartının modeli niyeyse :/ Şimdiden teşekkürler.



  • Driver yüklü. Device Managementtan güncelleme şeyine baktım güncel diyor, zaten bütün driverları internetten indirip de kurmuş yani hepsi güncel olmalı.
  • Aa olabilir Device Managemantta da 2 tane ekran kartı gösteriyordu zaten :D Tamam o zaman eyvallah. Yalnız bu AMDyi aktif etmezsem çalışmaz mı ? Sadece intel olan mı çalışıyor yani şu an ?
  • ekran kartık 4814 mb ama 700 mb gözüküyor bunun sebebi nedir


     Ekran Kartı dxdiag'da Gözükmüyor Ekran Kartı dxdiag'da Gözükmüyor
  • cevabin biri notebooklarda iki tane kart varsa biri goruntu almak icindir oteki oyuna girdiginde aktif olur.

    diger cevap ayrilmis video bellegine bakacaksin 1024 diyor gpu-z memory kisminda da 1024 diyor kartin 1024 yani 1gb mesele yok.dxdiag'da ne yazdigi onemli degil kartin bellegini gostermiyor orada onemli olan benim dediklerim onlar kartin bellegini gosteriyor.4814 diye kart olmaz orayi dikkate almayacaksin ayrilmisa bakacaksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.