Şimdi Ara

Ekran kartı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün monster marka laptobumun termal macununu değiştim daha öncede değiştmiştim her zamanki gibi yaptım bilgisiyarı açtım ekran kartının çaşışmadığını gördüm aygıt yöneticisinde de ekran kartı gözükmüyor driver indirmeye çalışıyorum kabul etmiyor aslında ilk başta aygıt yöneticisinde gizli olarak vardı sonra ddu kullandım artık gizlidede yok format attım düzelmiyor ne olmuş olabilir donanımsal gibi duruyor yardım edin

• Merhaba. Bios üzerinden kontrol ettiniz mi harici gpu bilgileri görünüyor mu orada?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Laptoplarda bios üzerinden devredışı bırakılabiliyorsa o kısmı kontrol eder devreye alabilirsin.

Aygıt yöneticisinde gizlileri göster dediğinizde, daha önce cihaza bağlayıp, çıkarttığınız, e.kartından tutun da, monitörler, harici diskler, klavye fareler, flash bellekler v.s. gibi tüm aygıtlar gizli olrk görülebilir ama bu cihazların gizli aygıt olrk görülmesi demek, o aygıtların artık takılı olmadığı anlamına gelir.

Aygıt yöneticisinde görülmeyen aygıta, hâliyle sürücü kurulamamz da, çünkü yok öyle bir cihaz, olmayan cihazın sürücüsünü kurup napacan, durumu oluşur.

• LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    Maalesef gözükmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A18A A kullanıcısına yanıt

Öyleyse geçmiş olsun, muhtemelen kartın istifa etmiştir ancak yinede son olrk denenebilecek bir şey var, cihazı 0 lamak, bunn için, başta cihazın pilini, ardından bios pilini de söküp (yani tüm elektrik bağlantılarını kesip) 1 -2 dakika beklemek gerek, ardından pilleri geri takıp çalıştırrsın ancak şunu bilmelisin, bu hareketten sonra cihazın bios ayarlarını tekrar düzeltmek gerekebilir, yani uefi v.s. gibi ayarları yapılı olabileceğinden bu ayarları yapmadan windowsun geri açılmayabilir v.s.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.