Şimdi Ara

EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben gtx 970 ve 980 grafik kartlarından birini düşünüyorum.Bu iki kart arasında ortalama fiyat farkı 750 tl civarında bir fiyat farkı var.Bu fark için fiyat, performans, özellik açısından gtx 970 yada gtx 980 mi tercih edilmeli.marka olarak da asus yada msi ın
    hangi grafik kartını tercih edebilirim.tabiki msi gtx 970 , 980 mi yoksa asus 970 , 980 mi olmalı bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narlıfener -- 25 Kasım 2014; 1:10:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: narlıfener

Arkadaşlar merhaba ben gtx 970 ve 980 grafik kartlarından birini düşünüyorum.Bu iki kart arasında ortalama fiyat farkı 750 tl civarında bir fiyat farkı var.Bu fark için fiyat, performans, özellik açısından gtx 970 yada gtx 980 mi tercih edilmeli.marka olarak da asus yada msi ın
    hangi grafik kartını tercih edebilirim.tabiki msi gtx 970 , 980 mi yoksa asus 970 , 980 mi olmalı bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.

980 serisi kullanmadım ama

970 serisinden ikisnide kullanmak nasip oldu..

msı gtx970 al derim kardeşim

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Asusta cw ihtimali daha az diyorlar ?

o yüzden ben Asus diyorum arasında zaten çok fark yok.
  • GTX970 ile 980 arasındaki fiyat farkına değecek bir fark yok, o paraya neredeyse, sistem toplanıyor

Zotac GTX970 AMP (Vatan) ya da Galax Black Ed. (Inventus) düşünebilirsin, %90 bu serilerin çoğu markasında CW sorunu var.
  • narlıfener kullanıcısına yanıt
    970 alın 980'e verdiğiniz paraya bence değmez Elinizdeki kart yetersiz geldiğinde o paranın üzerine tekrar bütçe koyup yeni kart alırsınız 970'in yeterli gelmediği yerde 980'de yeterli gelmeyecektir Nvidia'nın Gtx 900 serisinde coil whine buzzing problemleri mevcut Bütün markalarda gigabyte , msi , asus , evga bunlarda olduğu söyleniyor Asus'larda olma ihtimalinin biraz daha az olduğu söyleniyor Ama onlarda da mevcut Forumdaki bir iki arkadas galax markası satın almış ve bu sorunla karşılaşmadığını dile getiriyor O sebeple size önerim bu olacaktırhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6810 Site güvenli merak etmeyin ister internetten ister elden alabilirsiniz Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 25 Kasım 2014; 13:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

GTX970 ile 980 arasındaki fiyat farkına değecek bir fark yok, o paraya neredeyse, sistem toplanıyor

Zotac GTX970 AMP (Vatan) ya da Galax Black Ed. (Inventus) düşünebilirsin, %90 bu serilerin çoğu markasında CW sorunu var.

Zotac daha mı sıkıntısız Cw bakımından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Arkadaşlar merhaba ben gtx 970 ve 980 grafik kartlarından birini düşünüyorum.Bu iki kart arasında ortalama fiyat farkı 750 tl civarında bir fiyat farkı var.Bu fark için fiyat, performans, özellik açısından gtx 970 yada gtx 980 mi tercih edilmeli.marka olarak da asus yada msi ın

Hayret ettim yoruma. Okadar kotuledınız MSİ gtx970'i cw problemi yüzünden sımdı onermenıze sasırdım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

quote:

quote:

Hayret ettim yoruma. Okadar kotuledınız MSİ gtx970'i cw problemi yüzünden sımdı onermenıze sasırdım. :)

soru soran arkadaşa cevap verdim ama

sana da vereyim cevabı ne demişim bak

970 serisinin ikisini de kullanmak nasip oldu .. CÜMLEYİ ÇOK İYİ OKU ANALİZ ET..(hem asusu hemde msı hemde evgayı hemde zotacı ) diğer markaları da kullandım ..merak etmeyin siz hayırdır... ÇOK meraklısınız..

bana göre en iyisi msı gtx970 heleki .. asus göre ...dikkat bu cümlenin başı (bana göre diye başlıyor)

zaten asustan daha iyi msı ..forumda bir sürü asus çizgi mağduru var sizin mantığınızla(soru sorduğun ) o zaman asusta alınmaması gerek
    DEĞİLMİ...
    sizde bi zahmet araştırın bakalım asusta ne gibi sıkıntılar var sadece türkiye forumlarını değil ..

ben sıkıntı çektim diye msı gtx970 kötülümü ..sadece o değil bütün markaları denendim bilen biliyor gtx970 serisi bitek galax kullanmadım
    hatta kasamı götürdüm yetmedi başka kasada denediler sonra da msı gtx980 taktılar bütün oyunlar denendi TIK YOK SIKINTI YOK cw de yok ..

foruma bak bi zahmet gtx970 hergün bir şikayet açılıyor marka önemli değil ..

msı çalışmıyorum msı bir bağlantımda yok ..AYRICA YUKARIDA İKİ MARKA KIYAS EDİLMESİ GEREKİYOR..
    ha bu arada sen hayret etmeye şaşırmaya devam et..

• quote:

quote:

quote:

quote:

970 serisinin ikisini de kullanmak nasip oldu .. CÜMLEYİ ÇOK İYİ OKU ANALİZ ET..(hem asusu hemde msı hemde evgayı hemde zotacı ) diğer markaları da kullandım ..merak etmeyin siz hayırdır... ÇOK meraklısınız..

bana göre en iyisi msı gtx970 heleki .. asus göre ...dikkat bu cümlenin başı (bana göre diye başlıyor)

zaten asustan daha iyi msı ..forumda bir sürü asus çizgi mağduru var sizin mantığınızla(soru sorduğun ) o zaman asusta alınmaması gerek
    DEĞİLMİ...
    sizde bi zahmet araştırın bakalım asusta ne gibi sıkıntılar var sadece türkiye forumlarını değil ..

ben sıkıntı çektim diye msı gtx970 kötülümü ..sadece o değil bütün markaları denendim bilen biliyor gtx970 serisi bitek galax kullanmadım
    hatta kasamı götürdüm yetmedi başka kasada denediler sonra da msı gtx980 taktılar bütün oyunlar denendi TIK YOK SIKINTI YOK cw de yok ..

msı çalışmıyorum msı bir bağlantımda yok ..AYRICA YUKARIDA İKİ MARKA KIYAS EDİLMESİ GEREKİYOR..

Konusmalarinza dikkat edin ben size bi terbiyesizlik yapmadim bana sokak agiziyla sen hayirdir tarzi konusmayin. Ben size bi markayi savunuyosunuz demedim msi 970 kullanirken duduk gibi otuyor bu ne bicim is okadar para verdik gibi soylemleriniz oldu ben bu kadar sikayet ettiginiz sizi rahatsiz eden bi karti nasil oneriyorsunuz ona sasirdim dile getirdim onerilcek kadar iyise geri niye iade ettiniz kullansaydiniz ozaman. Neyse ya banane burda zaten anlayamadigim bi olay var biri daha oyle bana r9 290 trix sapphire onerdi hemde ozelden pm atip adamin eski yazdiklarina baktim cok isiniyor amd almam daha gibi yazilar yazmis ayni kart icin ama bana oneriyo sizinle polemige girmicem konu sahibi arkadasa onerim SES YUZUNDEN ISYAN ETMICEKSEN RISKE GIR AL.ben asus oneriyorum(servisi cok kotuymus) cunku arkadasima 2 adet aldik ikisindede ses sorunu yok yani var ama kasaya kafani sokman lazim.

• Aradaki 750 TL`nin ustune 300 koysan 970 SLI yapiyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DEĞİLMİ...

Konusmalarinza dikkat edin ben size bi terbiyesizlik yapmadim bana sokak agiziyla sen hayirdir tarzi konusmayin. Ben size bi markayi savunuyosunuz demedim msi 970 kullanirken duduk gibi otuyor bu ne bicim is okadar para verdik gibi soylemleriniz oldu ben bu kadar sikayet ettiginiz sizi rahatsiz eden bi karti nasil oneriyorsunuz ona sasirdim dile getirdim onerilcek kadar iyise geri niye iade ettiniz kullansaydiniz ozaman. Neyse ya banane burda zaten anlayamadigim bi olay var biri daha oyle bana r9 290 trix sapphire onerdi hemde ozelden pm atip adamin eski yazdiklarina baktim cok isiniyor amd almam daha gibi yazilar yazmis ayni kart icin ama bana oneriyo sizinle polemige girmicem konu sahibi arkadasa onerim SES YUZUNDEN ISYAN ETMICEKSEN RISKE GIR AL.ben asus oneriyorum(servisi cok kotuymus) cunku arkadasima 2 adet aldik ikisindede ses sorunu yok yani var ama kasaya kafani sokman lazim.

yukarıda yazılı tekrar yazıyorum

BU SAYFADA iki marka iki ekran kartı kıyas yapılıyor diye yazdım..
    merak etmeyim msı gtx970 hemde gtx970 asusta kullandım.

çok iyi bir mantığınız ver

1240tl vericem bozuk olan kartımı veya ekran kartlarımı kullanıcam HAYRAN KALDIM mantığınıza ..sanki bana 1240tl yi siz verip ekran kartını siz mi aldınız bana pardon bedava verilmedi .. SİZİN BANA KARIŞMAYA HAKKINIZ YOK

bırakın beni eleştirmeyi de şu gtx970 soruna veya sorunlara niye kimse odaklanmıyor eleştirmiyor sanki ortada sorun yokmuş gibi davranıyor.. elinde bozuk veya sıkıntı olan insanlar eleştiriliyor..iyi araştırın dünta forumlarında sadece gtx970 sersindeki cw yüzünden ekran kartları hemen değişim oluyor..biz burada sıkıntıyı söylüyoruz .hemen ........

BENİMDE ANLAYAMADIM KONU BU

bu forumda gtx970 şikayet eden bir sürü insan var ..sadece ben değilim

EVET BANA GÖRE İKİ MARKA ARASINDA MSI GTX 970 DAHA İYİ asustan daha sessiz daha iyi msı gtx970 hemde daha ucuz asustan

ekran kartı sıcaklığı ise
    1..kasanın bulunduğu konuma yerine göre değişir(yüksekte vaya alçakta olması)
    2.kasanın boyutu yani genişlik yüksekliğe göre değişir(fuul tower olması gibi)
    3.kasanın özelliğine göre değişir(mesala benim yan kapakta sadece 20 cm fan var) bu fanın yönü bile çok etkili oluyor havayı üfleme yönü bile etkili
    4. kasadaki fanları sayısı ve kasadaki konumları havayı alması veya havayı kasadan atması gibi

bir sürü neden pc deki ekran kartının sıcaklığını etkiliyor

benim kasam cooler master hafx942

önde 23 cm
    üste iki adet 20 cm
    arkada 14 cm eksoz fan
    alta power yanında 12 cm fan
    sıvı soğutmanın üstünde 4 adet 12 cm fan var
    yan kapaktaki 20 cm fanı kışın içeri hav üfleyecek şekilde takıyorum yazında içerdeki sıcak havayı dışarı atacak şekilde yapınca tam tersi durumuna göre ortalama olarak 10 derece daha düşük sıcaklıklarda çalışıyordu..

senin mantığına göre

https://forum.donanimhaber.com/m_99873413/tm.htm

Asus Gtx 980 Strix Sıcaklık Problemi VAR alınması gerekiyor asus demi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 26 Kasım 2014; 20:38:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Aradaki 750 TL`nin ustune 300 koysan 970 SLI yapiyorsun.

aynen üstad şu anda fiayt yüzünden gtx980 alınmaz çok doğru söylüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Aradaki 750 TL`nin ustune 300 koysan 970 SLI yapiyorsun.

Evet bu sli r9 295x2 nin performansını nerdeyse veriyo.

• 970 ile 980 arasnda ole cddi bi fark yk 980 in yptgni 970 de ypr. 750 tl cope gider

• 50 kere diyorum kaç kere diyeceğim artık

970 serisi benim gözümde sıkıntılı bir kart.

CW sorunlarını takmayacaksan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

50 kere diyorum kaç kere diyeceğim artık

970 serisi benim gözümde sıkıntılı bir kart.

CW sorunlarını takmayacaksan al.

iyi ama kardeşim yanlış anlamazsan..şimdi 51. kez söylemek zorunda kalacaksın herhalde

gtx970 serisinde sıkıntı yokmuş gibi davrananlar var yetmiyor sıkıntımızı dile getiriyoruz bir sürü SIKINTI çıkarıyorlar.

cw sorunu da takılmıyacak gibi değilki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 26 Kasım 2014; 20:26:18 >

Yok estağfurullah niye yanlış anlayacağım

GTX970 gerçekten sıkıntılı bir kart. Millette çok iyi sanıp alıyor. Almayanlar bile yok gtx970 çok iyi falan diyorlar.

Asus GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

Asus GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Geçen gün arkadaşın birisi kart alacaktı 970 düşünüyordu. Bunları önerdim. Nazikçe dedim kardeşim şöyle şöyle sorunları var ve sıkıntılı kart. CW sorunları raslanıyor.

Adamın biride 970varken neden 780 dedi. Gelde ne yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Yok estağfurullah niye yanlış anlayacağım

GTX970 gerçekten sıkıntılı bir kart. Millette çok iyi sanıp alıyor. Almayanlar bile yok gtx970 çok iyi falan diyorlar.

Asus GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

Asus GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Geçen gün arkadaşın birisi kart alacaktı 970 düşünüyordu. Bunları önerdim. Nazikçe dedim kardeşim şöyle şöyle sorunları var ve sıkıntılı kart. CW sorunları raslanıyor.

Adamın biride 970varken neden 780 dedi. Gelde ne yap.

iyi çok iyi güzel kardeşim

banada forumda gtx970 hakaret edenler var..

hayatında hiç gtx970 kullanmayan sahışlar bile hakaret ediyorlar anlamış değilim..

galax hariç hepsini alıp kullandım ben nasıl iştir bu

bide takmışlar - basıyorlar önemli değil ben DOĞRULARIN PEŞİNDEYİM

utanmadan bozuk olduğu söylediğim kartı bile kullan diyenler var ..1240 tl aldığım bozuk karttı..

ha türkiyedeki çoğu kişiye göre cw sorun değil onu bilemem ama başka ülkelerdeki cw sıkıntısı olan bütün ekran kartları DEĞİŞTİRİLMİŞ sıkıntı kabul edilip

bizde ise gtx970 serisi ekran kartı almamış kullanmamış sahışlar kalkıyor bana niye kullanmıyorsun kafaya takılacak sorun değil büyütmeye gerek yok ..yok ergen değilmişim yada büyümemiş gibi hakaret edenler bile var ne

acaib bir durum

Aynen öyle kardeşim. Tutturmuşlar asus yok msi.

Biz burda iyi olanı önermeye milletin parasını sokağa atmamasına yardımcı olmaya çalışıyoruz -leri yiyoruz.

Allah akıl fikir versin. Saçma saçma önerilerde bulunup son çıkan ürünleri koyuyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Bunu bende söyledim kendisine, demek ki bu durumu sadece fark eden ben değilmişim.Böyle durumların forum genelinde fark edilmesi güzel bir olay.

Size olan hitap, üslup şekli ile bende karşılaştım.Ama sonradan karşılıklı olarak mesajlarımızı sildik ve konu kapandı.Zaten kendisi ile forumda denk gelmemeye özen gösteriyorum bundan sonra.Ama şu yorumunuzu görünce yazmadan geçemedim.

Arkadaşla öyle çok kavgalı, sinirli bir şekilde son konuşmamızı yapmadık ama üslup konusunda gerçekten sıkıntı mevcut.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.