Şimdi Ara

Ekran kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 5 yaşında bir toshiba sahibiyim.Bugüne kadar ufak tefek arızalarla geldik bir şekilde ama son 10 gündür beni yormaya başladı.

Ekran kararıyor sonrada Windows shut-down(iflas etti) gibisinden bir yazılar gelip gidiyor mavi ekranda,bunların tamamı açtıktan 10-20 dakika sonra oluyor.Ekran kartını güncelliyorum olmuyor,en sonunda geri yükleme yapıyorum ve bir günlüğüne düzgün çalışıyor.Oh be derken tekrar başlıyor aynı sıkınyı bir iki gün sonra ve bu sefer ısınıyor deyip sıcaklığına bakmak için program indirip bakıyorum CPU 1 46,CPU 2 46 yazıyor.biraz yükleniyorum google chromela 51-52 biraz daha zorluyorum bir kaç sekme daha ve bir anda ekran kararıyor.

Aklıma gelenler yeni adaptör aldım voltajı manuelmiş ama eskisi otomatikti ondan olabilir mi?

Diğer düşüncemse açıp termal macunu yenilemek ama açmak baya zor gibi,A200 1bp Toshiba makina.

Isınmayla mı alakalı diye balkonda tuttum bir saat sonra açtım yine aynı.Ha birde güvenli modda hiç bir sıkıntı yok.Şu anda güvenli modda yazıyorum ağ istemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.