Şimdi Ara

EKRAN DONDU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar, birkac program yukledikten sonra (cydia ve installerdan) iphone a restart attım, sonra ekranda apple logosu gorundu ancak telefon acılmıyor ve logo ekranda oole kalıyor. kac kere reset attım (power+home dugmesine birlikte basarak) ama yemedi. makina 2 sene once amerikadan geldi ve baska bir telefonun imei si kayıtlı uzerinde simdi restore etmem mi gerekiyor ayrıca restore etsem sim kartı tanımamak gibi bir problem yaratır mı? (makinanın suanda uzerinde 2.1 yuklu...)ne yapsam bilemedim arkadaslar yardımınızı bekliyorum tesekkurler simdiden.

• http://dosya.ingilizanahtari.com/Firmwares/21firmwarefakeimei.zip

shift+restore ile bu firmware i kurarsanız hiçbir sorun olmaz;)
  • cok tesekkurler deneyecegim, ozaman bu program restore ederken imei kısmıyla ilgili alanı katmıyor heralde?
  • tamamdır mesele halloldu artık calısıyor makina ama program atamıyorum onun içinde forumu arastırcam artık cok tesekkur ederim zahiTr saolasın sayende cozdum olayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coumadin78

tamamdır mesele halloldu artık calısıyor makina ama program atamıyorum onun içinde forumu arastırcam artık cok tesekkur ederim zahiTr saolasın sayende cozdum olayı...

Konu hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

tamamdır mesele halloldu artık calısıyor makina ama program atamıyorum onun içinde forumu arastırcam artık cok tesekkur ederim zahiTr saolasın sayende cozdum olayı...

Konu hort

sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

Konu hort

sebep ?

Bilmem üzerinden 5 yıl grçen bi konuya mesaj atmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.