Şimdi Ara

ekran çizik çizik pc acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Beyler pc yi açtım bugun ekran çizik çizik böyle eski tvlerdeki gibi sinekli sinekli gibi düşünün.
    Normal modda açılmıyor bios ekranını geçtikten sonra resetliyor kendini.Güvenli modda açılıyor fakat ekran kartı çözünürlüğü tam veremiyo ve dxdiag da ekran kartı modeli, adı filan yazmıyo hepsi boş. Sorun bence ekran kartı ama baska bişeyden olabilirmi acaba? ve tamir edilebilir bişeymidir bu başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olrsa sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4

(Dalga geçmiyorum beknik serviste çalışıyorum buna benzer yöntem kullanılıyor soğutucuları çıkarttıktan sonra 10dk boyunca 200 derecede fırınlamanı öneririm)

İmza yok...
    Parmak bassak olur mu?

;
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimman

Ekran kartını fırınlamayı dene
    https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4

(Dalga geçmiyorum beknik serviste çalışıyorum buna benzer yöntem kullanılıyor soğutucuları çıkarttıktan sonra 10dk boyunca 200 derecede fırınlamanı öneririm)

yok pembeleşinceye kadar kısık ateşte kaynat töbe töbe yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: sezervtnsvr

S.a Beyler pc yi açtım bugun ekran çizik çizik böyle eski tvlerdeki gibi sinekli sinekli gibi düşünün.
    Normal modda açılmıyor bios ekranını geçtikten sonra resetliyor kendini.Güvenli modda açılıyor fakat ekran kartı çözünürlüğü tam veremiyo ve dxdiag da ekran kartı modeli, adı filan yazmıyo hepsi boş. Sorun bence ekran kartı ama baska bişeyden olabilirmi acaba? ve tamir edilebilir bişeymidir bu başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olrsa sevinirim.

kardeşim tehlike işlere kalkışma pahalı bir kartsa tamiri mümkündür bir elektronikçiye götür kondansatörlerine baksın voltaj ölçümü yapsın ama ucuz bir kartsa yenisiyle değiştirmen daha mantıklı olur kaş yapayım derken göz çıkarmayın

• knightz kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm :D

İmza yok...
    Parmak bassak olur mu?

;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop LCD ekranımda bir sorun!
    11 yıl önce açıldı
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.