Şimdi Ara

EKRAN ÇİZGİ VAR GORUNTU YOK RESTLENME FORMAT ATAMAM BURAYA GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba son zamanlarda forumda ekran kartı çizgiler sarı renk ws format atamama cd okumama resetlenme blue scren gibi hatalar cok yaygın hepsine yemisemedigim için hepsini aynı çatı altıdanda topladım

Başlayalım....

1: Ekran kartımda çizgiler çıkmaya başladı sarı ekran vs

ÇÖZÜM: ekran kartı çizgiler veya noktalar %85 ihtimal yanlıs driver veya güncellemeden sonra olur. Eğer ekran kartı driver doğru diyorsan şunları UYGULA ;

* Bilgisayar bostayken çizgiler çıkıyormu oyun açmadan ( eğer resetleniyorsa ekran kartın arızalıdır)

* Eğer sadece oyun oynarken resetlenme olursa (Min 15dk) bilinki ekran kartı dirver yanlıs veya güncelleme hatası

ÇÖZÜMÜ İSE: isterseniz sitesinden direk eski bir sürüm indirin veya cd ile yükleyin veya SİSTEM GERİ ALIN emin olun oyunlarda fps düşüklügü olucaktır ( bir sonraki güncellemede düzelecektir)

2:Format atamıyorum pc acılmıyor

Çözüm: format atarken eğer hdd nizi gormuyorsa kasanızda giden tüm kabloları söküp baştan takınız eğer sorun dewam ediyorsa hdd olmustur (Zaten bozulucak hdd onceden sesler cıkarır)

3: Pc resetleniyor: evet arkadaşlar en çok rastlanan sorunlardan birisi budur. bunun nedeni donanımsa ve işletimsel olabilir

ÇÖZÜM: İSE : donanımsal olarak
    -tüm fanlarınızı kontrol edin çalısıyormu diye
    -+ bilgisayarımdan donanımınıza bakın eksik varmı mesela ram 8 gb iken 4 e düşme

İŞLETİMSEL OLARAK;

-son zamanda güncelleme yaptıysanız sistemi geri alarak düzeltebilirsiniz

4:Pc virüs bulaştı silinmiyor

ÇÖZÜM İSE: bu durum benim basımada geldi virüs siliyor fakat resetlenme gibi durumlarda tekrar cıkıyor bunun çözümü sadece formattır combofix yukleyim bosa zaman harcamayın

5:Kasadan ses gelmesi

ÇÖZÜM İSE; ever arkadaşlar hepimizin korkulu rüyasıdır kasa gürültüsü bu genellikle fanınız biraz bakımsızssa hava soğuk olduğu zaman ilk 45 sn gıcık bir ses cıkarır bunun çözümü cok basit kasanızı bakımını düzenli yapın

ALINTI DEİLDİR

kasanız geç acılıyorrsa virüs programındandır Benim tavsiyem lisanslı bir virüs programı almadan kurtulamazssınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hileli622 -- 9 Kasım 2013; 20:31:36 >

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.