Şimdi Ara

Ekran altı Face ID teknolojisi iPad Pro ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran altı Face ID teknolojisi iPad Pro ile gelebilir



    iPhone X ile birlikte Touch ID özelliğine veda eden ve Face ID yüz tanıma teknolojisine geçiş yapan Apple, bir iki model haricinde ısrarlı bir şekilde alışkanlığını devam ettiriyor. Bununla birlikte tasarım tarafında önemli değişiklikler olabilir.



    Ekran altı Face ID



    Bir süredir Apple’ın ekran altı Face ID teknolojisini test ettiği ve hatta iPhone 14 serisi ile birlikte sunacağı gündeme geliyordu. Böylece daha ince ekran çerçevelerinin de yolu açılmış olacaktı.



    Ayrıca Bkz.Apple tarihi gelir elde etti



    Ne var ki ortaya çıkan aksesuar sızıntıları iPhone 14 serisinde böyle bir gelişmenin olmayacağını ortaya koydu. Kaynaklar ise ekran altı Face ID teknolojisinin ilk kez iPad Pro ile geleceğini söylüyor.



    iPad Pro biraz daha yenilikleri uygulamaya müsait bir cihaz sayılabilir. Apple’ın 2023-2025 yılları arasında iPad Pro üzerinde bu teknolojiyi test etmeyi planladığı ifade ediliyor. İşler istenildiği gibi giderse bu kez iPhone ile daha ana akım bir kullanıma alnına geçiş yapacak.




    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/Under-Display-Face-ID-set-to-debut-on-the-iPad-Pro_id141597







  • İPad Pro ihtiyaç değil zaten paneli çevreleyen siyah kısım zaten Face id için yeterli olana sahip ha ileride siyah kısımı dahada incelteceklerse olabilir yoksa bu haliyle kalsın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.