Şimdi Ara

Ekran açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese... Benim yaklaşık 5 seneden beri kullandıgım masaüstü bilgisayarım war. Geçenlerde bilgisayarı açmak için kasanın düğmesine bastıgımda içinden ışık geldi. gittim götürdüm ana kart yanmş neyse sonra garantiye verdik .. yenisini gönderdiler ... arkasından 2 gün sonra yine aynı sorun yasandı + bunun yanında güç kaynagınıda yakmıştm o süre zarfında.. bu benim 1. problemimdi acaba voltajdanmı kaynaklanıyor anlamadım.

2.olarak ise kasa çalışır haldeyken monitörü açtıgımda monitör e sinyal gelmio ; kabloları kontrol edin diyor. Ama monitörü laptopa baglayınca ekran açılıo . Yani ekran kartındamı sorun war bende pek anlamadım (masaüstünün ekran kartı)

YARDIMLARINIZI BEKLİORUM... SMDİDEN TEŞEKKÜRLER!

• ++++++++++++++++++++++++++++YARDIM LÜTFEN
  • güç kaynağını değiştirdilermi
  • güç kaynagıda deişti .
  • Ekranın açılmamasının sebepleri ram ya da ekran kartı ile alakalı olabilir..Güç kaynağı yandıktan sonra anakart da aşırı ısınma yapıp yanmış ve dolayısıyla ekran kartı ve ramler de zarar görmüştür..Ekranın açılmaması ise ; eğer monitor kapkaranlık hiçbirşey olmuyorsa doğrudan ekran kartı, eğer sinyal gidiyor ekranın siyahlığı daha açık bir hal alıyorsa ramden kaynaklanıyordur..
  • 1hafta önce ram in 2 sini birden çıkardım ve 1 tanesini taktım. daha sonra açtıgımda ekran gelmişti. Gece bilgisayarı kapadım ve sabah tekrar açmak istedim ama bu seferde kasaya elektrik gelmedi kasa açılmadı yani. O kadar saçma bi şeyki ben bile anlamadım. Ama simdi kasaya elektirik geliyor .parçalarda hiçbir değişiklik yapmadım . sadece yerlerinden çıkarıp tekrar taktım:S
  • upupupup++++++++++++++yardım
  • aynı problem(monitöre sinyal gelmemesi) bnm başımada gelmişti fakat bnm monitörümün açılmaması güç kaynağının yetersiz kalmasından kaynaklanıyodu.800 watt bi güç kaynağı alınca hiç bi sorunum kalmadı tabi başta anakart yandı diyince yeni anakart işlemci ve ram almıştım.ondan sonrada problem dvm edince güç kaynağını değiştirmiştim umarım yardımcı olabilmişimdir.sisteminin özelliklerini yazarsan daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.