Televizyon izlemiyorum 3-4 yıldır bunları ne zaman görsem "kanalizasyon" filmindeki "malTV" aklıma geliyor... özellikle TV8 programları.. bazen eşimi izlerken yakalıyorum "malTV'yi mi izliyorsun" diye dalga geçiyorum |
ne ödül verdiler acaba ben onu merak ettim
![]() |
Televizyon izlemiyorum 3-4 yıldır bunları ne zaman görsem "kanalizasyon" filmindeki "malTV" aklıma geliyor... özellikle TV8 programları.. bazen eşimi izlerken yakalıyorum "malTV'yi mi izliyorsun" diye dalga geçiyorum |
Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 1600 AF | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Philips 243V 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2 ![]() |
Yanlız kadın hala ayakta... |
O ne saçma bir yarışma lan oha! Yani TV ekranlarımızda aptal saptal yarışmalar oluyordu da bu kadar kırmızı çizgi zorlayanını da ilk defa görüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Kasım 2020; 2:15:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 28 Kasım 2020; 2:13:49 > |
Aynen, şişenin hileli bir şey olduğu belliydi de şekerden olduğunu bilmiyordum. Videodan hemen sonra öğrenmiştim. Mesaj kalmış öyle. Başkaları da cevap yazmasın diye editleyelim. 10 yıl sonra "Şeker o aloo" şeklinde bir dürtüklenmeye gerek yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 28 Kasım 2020; 2:42:32 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |