Şimdi Ara

Ekonomik Oynamayı Öğrenin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deli olucam ya resmen rank yükseldikçe beyinler küçülüyor.

Ya şu pistol roundu kazandın diye hemen m4a1 armor 4 bomba çekmek zorunda değilsin güzel kardesim. Adamlar ekodayken sakat bir rush yedin mi o 5k parayı sokağa atıyorsun bu sefer sen ekoya düşüyorsun. Her zaman bir round kaybetme olasılığına karşı 1 round daha silah alıcak parayı bulundurmak zorundasın.

Ben salakmıyım pistol rounddan sonra ölduysem armor(kasksız) ump çekiyorum. Adam oyunda m4a1 le keleşten başka silah yokmuş gibi +3k parayı gördüğü anda yapışıyor keleşe bi round verınce hemen drop pls, drop pls

Bunun bi de 3 round pistol bile almayıp 6k ya awp armor pistol çeken versiyonu var. Sanki kennys herif awpyi alınca tek başına taşıyacak oyunu

Bes round ust uste kaybedersin gelen ilk paraylada ya herro ya merro full buy yaparsin anlarim ama onde olan takim bi round verince nasi hemen ekoya duser ya?

Dün cache oynuyorum yemin ederim aşağı yukarı 2 roundda bir silah dropladım, bi rounda butun takima p90 dropladigim oldu.Herkeste 2k para varken bende 9k para vardı. Üstelik öyle ezmiyordum da hepimizin skorları birbirine yakındı. Ama geri zekalılar illa her el full buy yapıcaklar, asla save yapmayacaklar. Ulan kurmuşsun c4ü bekle işte başında ne diye illa son kalan adamı arıyorsun? Bi kill daha almak için 3 kill verip 3 silah kaybediyorlar sonra drop pls

Dün üst üste 4 lose alıp le den dmg düştüm bu gidişle mge ye de düşerim

Edit:pistol roundda öldugumu var saydim eger kazandiysak ve olmediysem farkini verip kaskida aliyorum tabiki o kadar pinti ve salak degilim benim ligimde pistolu kaybedip ikinci el armor kask alan cok nadirdir ya full eco yapiyolar ya da en fazla bi pistol alip armor almiyorlar. Bu durumda armor+ump vs pistol girmekten korkmuyorum( bi tec9 korkutuyor)

Konuyu acarken forumdaki herkesin global oldugunu unutmusum. Karsinin kaski yoksa elindeki silaha bakmayip glockla catur cutur hsleri yapistiriyorsunuz biliyorum

Edit2: Ayrica surda bes paragraf olay yazdim bi tek armor kaska takilmissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Aralık 2015; 11:56:02 >

• ilk eli aldıktan sonra 2. el kasksız dolaşmak sence mantıklı mı? glock ya da usp yle yersin valla kafana. hoş bu kafayla da daha çok düşersin.
  • Pistol elini alıp m4a1 + armor + 4 bomba çekmek zaten bıçak falan atmadıysan imkansız.

Ne diyeyim kolay gelsin ama ikinci el kask al tek yersin
  • ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    bunun diğer versiyonu da ct iken sürekli rush yapıp şanslıysa 1 kill alıp hemen ölen herifler.
    hayır adam oynayabilse elbette hızlıca t'lerin geçeceği güzergaha rush yapıp adam düşürmek önemli bir taktik ama beceremiyor işte. onun yerine roundun başında takımını eksik bırakıyor. t birlikte oynar önemli değil ama sen savunma yapmak durumundasın ne diye ölüyorsun erkenden.

yine ikinci roundda full buy da aynı mantık, becerebileceksen alırsın ama adamın 2. elde aldığı silahla 3. elde rakibin seni dağıtması koyuyor insana. özellikle belirtmemişim ama arkadaşlar haklı, armor illa kevlar+helmet olmalı, yoksa bir, bilemedin iki hs'ye bakar. şahsen 2. round için full armor ve pp-bizon bana göre en ideal kombinasyon. zaten bizon ile 2-3 kill alsan zengin oldun demek.

not: dmg-le arasında dolanıyorum bu aralar, kimse invite atmazsa arada, hep tek girerim. steam nick unstable (cidden unstable oynuyorum); steam id untypicalgemini. birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 2 Aralık 2015; 11:22:36 >

• T,CT farketmez pistol roundu kaybettiyse 3. roundda silah çekemeyeceği(c4 kurulmadıysa) için full armor+p250 vb. pistol çeker.
    Sen onlar nasıl olsa eco diye ump çekiyorsun ama full armor çekmiş rakibe ump ile tek atamazken onlar sana kaskın olmadığı için tek atabilirler.

Çok yanlış yaklaşmışın olaya aslında pistolü aldıktan sonra önemli olan şey full armor dur.
    Aldığın silahın çok bir önemi yok bomba almayacaksan m4,ak çekebilirsin üzerine ama bunları almak için full armordan vazgeçiyorsan çok eco el verirsiniz.
  • 2. round kasksız gezmek yanlış da dediğin gibi M4 + armor + 4 bomba da yanlış. Bence en iyisi smg + armor ikinci el için. 3'de her şeyi alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

Pistol elini alıp m4a1 + armor + 4 bomba çekmek zaten bıçak falan atmadıysan imkansız.

Ne diyeyim kolay gelsin ama ikinci el kask al tek yersin

Ya oturup para kill hesabi yapmadim alabilecegi her seyi aliyor iste onu kasdettim

• İlk roundu aldıktan sonra kesinlikle full armor almalısın. Asıl sıkıntı ilk roundu kaybetmiş takımdaki adamın scout alması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 2 Aralık 2015; 11:28:35 >
  • Dediğin saçma hocam. Pistol kazanmak çok ekstra bir durum olmaz ise 3-0'dır direk

Çekeceksin tabi ki hemen. Haa oynadığın elemanlar kazmadır pistol elemanları bölgeye sokar anlarım.

Lakin şöyle bir şey var;

Tek sıkıntı keşke ekonomi olsa. Ct'yiz. 3 e 1 kalmış adamlar. 4'ünü ben vurdum.

Bomba short'ta düşmüş. T eleman pitte. 2 tanesi üzerine koşup öldüler.

Sonra 10 saniye kalmış rount bitmesine shorttaki eleman tünel kaçacağına shorttan a side bakıp ölüyor. Ve bu ölüm 2 saniye kala oluyor.

Bu adamlar le birde.

O sebepten sinir olmadan sakin sakin oynamak istiyorsun 5'i tamamlayıp öyle gireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEIII

T,CT farketmez pistol roundu kaybettiyse 3. roundda silah çekemeyeceği(c4 kurulmadıysa) için full armor+p250 vb. pistol çeker.
    Sen onlar nasıl olsa eco diye ump çekiyorsun ama full armor çekmiş rakibe ump ile tek atamazken onlar sana kaskın olmadığı için tek atabilirler.

Çok yanlış yaklaşmışın olaya aslında pistolü aldıktan sonra önemli olan şey full armor dur.
    Aldığın silahın çok bir önemi yok bomba almayacaksan m4,ak çekebilirsin üzerine ama bunları almak için full armordan vazgeçiyorsan çok eco el verirsiniz.

O konuda katiliyorum hocam ben mesajo yazarken en koti seneryoyu dusunerek yazmistim. Yani hic kill almadan oldugum ama roundu kazandigimiz durumda bunu yapiyorum. Eger pistol roundda bisiler yapabildiysem ump armor kask cekiyorum

Ayrica belki benim rankimdan kaynaklidir ama ilk roundu kaybeden takim ikinci roundda yuzde 90 full eco yapip armor almiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Aralık 2015; 11:46:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

İlk roundu aldıktan sonra kesinlikle full armor almalısın. Asıl sıkıntı ilk roundu kaybetmiş takımdaki adamın scout alması.

Bence bu sıkıntı değil, birde oyuncularda şöyle bir hata var ilk eli kaybedince ct veya t olsun silah çekmeyip full eco kalmak isteyenler oluyor, bence yanlış bu. Neden mi? Çünkü zaten adam ilk eli alsada sana ne çekicek ak veya m4 değil ki gitcek smg çekcek, sen en azından normal armor + p250 veya fiveseven t tarafında ise tec-9 çekilmelidir, 2.el den bahsediyorum ama, oyuncular 2k parayı görünce korkuyor ve çoğu çekmiyor, eğer 2.roundda kaybedilirse 3,round full eco kalarak 4.roundda full buy yapılır. Kısacası şunu söylemek istiyorum 2.rounda full eco kalıyolar 3.rounda forceliyolar, e t veya ct tarafındaki adam artık 2 el üst üste alınca 3.roundda m4-ak-famas-galil çeker şimdi bu silahlara karşı mı forcelemek avantajlı yoksa 2.el de smg silahlarına karşı mı? Bence tabi ki 2.el cevap. Birde takımda iyi bi awper varsa scout almasında sakınca yok, kendimde çok iyi değilim awp de ancak eco roundda scout alarak 3 kişi vurduğumu hatırlıyorum bir defasında, genellikle sonu hüsranla bitebilir ancak 2.el alınabilir adam kendine güveniyosa, pro maçlarda bile kaybeden takımlar 2.el forcelayıp scout falan alıyor

• İkinci round ilk işim full armor almak. eğer param yeterse ki terörist iken genelde yetiyor ak 47 alırım, antiterörist iken ilk roundda düşmandan tec9 aldıysam ikinci round silah almam m4a1e param yetse hemen alırım. İkinci round hafif makineli silah almayı hiç sevmiyorum kullanamıyorum bazen de düşman tec 9+ full armor ile force yapıyor sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

İlk roundu aldıktan sonra kesinlikle full armor almalısın. Asıl sıkıntı ilk roundu kaybetmiş takımdaki adamın scout alması.

Bence bu sıkıntı değil, birde oyuncularda şöyle bir hata var ilk eli kaybedince ct veya t olsun silah çekmeyip full eco kalmak isteyenler oluyor, bence yanlış bu. Neden mi? Çünkü zaten adam ilk eli alsada sana ne çekicek ak veya m4 değil ki gitcek smg çekcek, sen en azından normal armor + p250 veya fiveseven t tarafında ise tec-9 çekilmelidir, 2.el den bahsediyorum ama, oyuncular 2k parayı görünce korkuyor ve çoğu çekmiyor, eğer 2.roundda kaybedilirse 3,round full eco kalarak 4.roundda full buy yapılır. Kısacası şunu söylemek istiyorum 2.rounda full eco kalıyolar 3.rounda forceliyolar, e t veya ct tarafındaki adam artık 2 el üst üste alınca 3.roundda m4-ak-famas-galil çeker şimdi bu silahlara karşı mı forcelemek avantajlı yoksa 2.el de smg silahlarına karşı mı? Bence tabi ki 2.el cevap. Birde takımda iyi bi awper varsa scout almasında sakınca yok, kendimde çok iyi değilim awp de ancak eco roundda scout alarak 3 kişi vurduğumu hatırlıyorum bir defasında, genellikle sonu hüsranla bitebilir ancak 2.el alınabilir adam kendine güveniyosa, pro maçlarda bile kaybeden takımlar 2.el forcelayıp scout falan alıyor

Dostum T iken ilk roundda c4 kurup roundu verdiysen. 2. round full eco geçip 3. roundda ak çekebiliyorsun.
    Benim bahsettiğim takım eco geçerken 1 kişinin scout alması. Zaten o kişi birşeyler çekince herkes birbirinden etkilenip birşeyler alıyor çatır çutur 3. roundda alacağın ak yalan oluyor iş 4. rounda kalıyor.
    Eğer c4 kuramadıysan dediğin gibi 2. roundda armor alıp p250 veya tec-9 çekmek en mantıklısı zaten.

• quote:

quote:

quote:

Dostum T iken ilk roundda c4 kurup roundu verdiysen. 2. round full eco geçip 3. roundda ak çekebiliyorsun.
    Benim bahsettiğim takım eco geçerken 1 kişinin scout alması. Zaten o kişi birşeyler çekince herkes birbirinden etkilenip birşeyler alıyor çatır çutur 3. roundda alacağın ak yalan oluyor iş 4. rounda kalıyor.
    Eğer c4 kuramadıysan dediğin gibi 2. roundda armor alıp p250 veya tec-9 çekmek en mantıklısı zaten.

Hocam bence c4 kurulsa bile 2.roundun full eco geçilip 3.roundda ak-47 çekilmemeli, belki de ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum, ama bence eğer ki örnek veriyorum ilk yarı değilde ikinci yarı geridedirsin 13-4 falan o zaman çekilebilir 3.roundda ak-47 ama eğer oyunun başında bahsediyorsak pro maçlarda bile böyle yapıyolar 2.rounda force 3.rounda sadece 2.tabanca yada full eco, 4.round artık full buy çünkü 2.roundlarda forcelayınca kazanma olasılığın fazla oluyor, karşı takımda awp olma şansı yok m4 veya ak-47 olma şansı 5/2 kısacası 2.roundlarda forcelayınca alma şansı yüksek ancak dediğim gibi oyun artık gidiyodur son kozları oynamak zorundadırsın bu sefer senin dediğin gibi 3.roundda çekilebilir

• Ben t isem pistolu aldıysak ak47 alırım derim 30 saniye pasif oynayın bakalım rush gelicekmi gelmez isede 2-3 smoke'la bir yere gireriz ama 10 el çekiyorsam bunun 7 elinde dust2'den sıkılan mermi cachede basedeyken kafama isabet ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 2 Aralık 2015; 12:08:29 >
  • Düzgün akıllı oynayan adamlar bi şekilde satın alma kısmında iletişim kuruyor. Bir şey yapılıyorsa takım halinde yapılması doğru olanı. Rütbem lem. Eğer ilk round'u kaybettiysem genelde ikinci round'da sadece kalkan alırım her iki tarafta da. Çünkü karşı taraf her türlü hafif taramalı ile gelecek ve spray yapacağı için illaki o kurşunlardan biri kafaya gelir ve kolay ölürsün. Eğer CT isem ve harita büyük ise bazen riske girip desert da aldığım oluyor. Benim düşüncem eco yapacağım diye bedava round vermenin anlamı yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bence c4 kurulsa bile 2.roundun full eco geçilip 3.roundda ak-47 çekilmemeli, belki de ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum, ama bence eğer ki örnek veriyorum ilk yarı değilde ikinci yarı geridedirsin 13-4 falan o zaman çekilebilir 3.roundda ak-47 ama eğer oyunun başında bahsediyorsak pro maçlarda bile böyle yapıyolar 2.rounda force 3.rounda sadece 2.tabanca yada full eco, 4.round artık full buy çünkü 2.roundlarda forcelayınca kazanma olasılığın fazla oluyor, karşı takımda awp olma şansı yok m4 veya ak-47 olma şansı 5/2 kısacası 2.roundlarda forcelayınca alma şansı yüksek ancak dediğim gibi oyun artık gidiyodur son kozları oynamak zorundadırsın bu sefer senin dediğin gibi 3.roundda çekilebilir

Şöyle düşün senin dediğin gibi 2.round tec-9 + armor yaptık roundu alma şansımız çok yüksek değil alamadık varsayalım buy 4. rounda kalıyor direk. Bu durumda 4. rounda 3-0 geride giriyorsun.
    Fakat 2. roundu full eco geçtiğin zaman karşı takımdan çokta adam düşüremeyeceğin için çoğu 3. rounda da Hafif otolarla girecek. Sen 3. roundda ak leri çektiğin zaman taktik hatası yapmadığın sürece o roundu kazanma şansın çok çok yüksek. Bu durumda 2-1 e geliyor skor. Ama dediğin gibi eğer 2. roundu alabilirsen o zaman çok avantajlı duruma geçiyorsun. Yani işin özü ne yaparsan yap takımca yap. Gidiyor adam scout alıyor 4 kişi eco geçiyor ben bunu söylemek istemiştim ilk mesajımda.

• mid vision olan maplerde(bilindik olarak d2) eko roundda 1 kisinin scout alıp digerleri eko gidip çok el alındığını gördüm
    scout kullanan iyiyse adamları ya öldürür yada 30 hp de bırakır buda takımdaki diğer ekoların 30 hp li adamları alma ihtimalini yükseltir basitçe mantık bu.
  • Uzun maplerde gayet doğal mantıklıdır m4.Diyelim Öldu 3.raund rakip eco kalacağı için fiveseven alıp ekonomiyi tutabilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rick Grimes -- 2 Aralık 2015; 14:06:50 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.