Şimdi Ara

Ekolojik niş sorusu iptal olur mu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
5.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay bee bu soruda tonga olduğunu anlayıp ikinci öncülü direk elemistim iki sikka dusurdum sonra yapistirdik tabi sonra da gidip translasyon sorusunu doğrudan yanlışa cevirdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya altı üstü 13 soru soracaksın koskoca ösymsin. Alanında en iyi öğretmenleri sırf bu iş için aylarca tutup soru yazdırıyor/seçtiriyorsun. Günün sonunda sorduğun soru yine öğrenciyi zor durumda bırakıyor, yapacağınız işi seveyim ösym

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir sınava giriyorum geçen sene de Türkçe de bir soru yanlıştı asla iptal etmiyorlar.

  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Hocam Cukurova, 19 Mayıs yerine nerelere düştük bu soru yüzünden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah'ın belası soru senin yüzünden gitti itu mat müh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERAL KENOBI G kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sorunun ve kimyada entalpi hesaplamada doğrusunun formüllerin yanına yazıp 2 ile çarp gibi işlem sırasında unutup direk toplamam ve cevabında şıklarda olmasından dolayı işaretlemem sonucu giden 2 soru yüzünden açıkta kaldım tşk

  • hocam selçuk da çok sağlam boşverin omüyü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala bu soruda bi sıkıntı hatırlamıyorum yaw Ekolojik niş sorusu iptal olur mu 

  • Knk artık hayatımda ciddi sorunlarim var burası ile uğraşacak halim yok.


    Ama burdaki kitle beyin yoksunu ergenlerden oluşuyor zaten . Geçen birine oh ağla istediğin yer gelmeyecek dedim hemen altına troll yapılacak konu değil diye duyar kastilar. En ağır şeylerle dalga geçip kara mizah yaptığını söyleyen iğrenç insanlar.


    Ben sene başı daha 12yken bana 70 net yapiyorsun senden Bi şey olmaz zengin koca bul diyen Bi tane rezil insan vardı.millet meslek liseliyken derece yapıyor yotuubeta gördüm 70 nette başlayan ilk yüze girmiş.


    O kadar iğrenç ve toksik insanlar var ki burda.ve bunları savunan beyin yoksunu kızlar. Geçen Bi kız bana haklisin ama çok sinirlisjn yazınca seni ilgilendirmez dedim diye bana bilenmiş.kizla alakam yok ban yemiş benden biliyor xd .kavga bile etmediğim biri .ama beni bu banlatmis sanırım.intikam aldım tarzı Bi şey yazmış xd.


    Sırf seni ilgilendirmez dedi diye biri ona bu kadar bilenip alakasız yere ona saldiriyorsun ben bunca kadın düşmanlığı toksiklik yapılan yerlerde sinirlendim diye garipsiyorsun.



    Zaten nefret ediyorum tr kizlarindan hak ediyorlar cinsiyetcilgii.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AAAAAAAAAAAAA HAJSKDKDKFKFKV

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ama erkeklerin aşagiliklari bitmez .erkeklerin psikolojisi daha önemli evet.onlar zorbalık yapınca sırf sene aşı 70 nette başladım diye bana zengin koca bul diyince birini aşağı çekmeye çalışınca sorun tok.ben onlara aynısını yaptım oh gireneyeceksin o okula dedim hemen ağladilar bu ciddi Bi konu insanların psikolojisi bozuluyor bu yüzden diye.


    Erkeklerij psikolojisi var da bizim yok mu? Bize duyar kasma diyenler kadinlari en ağır şekilde zorbalayanlar çok iğrenç şeyler üstünden kara mizah kasanlar sözde duygusuyla mevzu bahis kendileri olunca 8nsnalarin bu yüzden psikolojisi bozuluyor ciddi konu falan diyip nasıl hassaslasiyor xd .


    Benim de burda sene başı 70 net yapıyorsan senden Bi şey olmaz diyenler yüzünden psikolojim bozuldu o zaman ne olacak.ben bunu desem kendi hemcinslerim bile abartma drama kralicesi duyar kasma ağlak derdi.


    Erkeklerin kötülüğü normal görülüyor bu toplumda çünkü. Ben aynısını yaptım kimse bana tepki verenlere ağlak duyarci demedi hemen erkeklerin psikolojisi dusunuldu.


    Çünkü erkekler insan biz insan değiliz. Rezil erkekler her konuda kendilerini üste çıkarır. Onlar zorbalık yapınca tepki verene kızar.duyarci der.ama biri erkege a desin feministlerdne yüz kat daha çok zirlarlar.


    Erkek ortamlarında kadınlara bu şekilde davranışına normal görülüyor kimse kadının yanında olmuyor.ama Bi ara merak sardı beni örgü örmek nasilms diye YouTube videosuna baktım.


    Bi erkek erkeğim diye oremezsin diyorlar yazmış alttaki her kız destek olmuş. Ya ben ? Oyun forumlarinda biraz kızlar oy ayamaz diye yanımızda olan erkekleri sırf kızım diye saldiriyorlardi bana .



    Erkeklerin özellikle ulkemizdeki Erkeklerin içindeki kötülük hınç kadın düşmanlığı inanılmaz boyutta .ama beyin yoksunu hemcinslerim heo erkeklere merhamet ediyor.



    Hem erkekler kadınlara karşı inanılmaz kötü hemcnsl3rini savunuyor hem kadınlar yine kadınlara karşı inanılmaz kötü erkek savunuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok üzüldüm varsa IBAN alabilir miyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    Zamanında prensesela tarafından kadın düşmanı ilan edildigim konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    öyle değil misn zaten

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.